- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az FLV is csak egy konténer formátum. Hogy milyen bitrátával tömörített az anyag jobban befolyásolja a minőséget, minthogy milyen programmal konvertáltad. (Szinte mind1ik ffmpeg-et, vagy mencoder-t használ). A FF-ban van 1-2 preset, de kézzel is módosíthatod, ha nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
psg5
veterán
Milyen program az ami nagyon jó minőségben konvertál vob-ból vagy divx-ből vagy más videó formátumból flv vagy valamilyen netes megjelenítő fájlba videóanyagot?
Emicsoft FLV convertert találtam egyszer , van még valami profi (esetleg magyar nyelvi fájlal?)
F.K.T.
-
S-Attila
senior tag
Helló.
Tudna nekem valaki olyan ingyenes, könnyen használható programot mondani, amivel sok-sok PNG (esetleg BMP) formátumú képet tudok összefűzni egyetlen animációba (esetleg videóba)?
Kösz előre is. -
válasz Mandragóra #14392 üzenetére
Mandragóra: Tilos a warez a fórumon!
És ne írj vastag betűkkel.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ArchElf
addikt
válasz Mandragóra #14392 üzenetére
No warez plz.
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
törölt tag
válasz elektromech #14389 üzenetére
audacity v goldwave is megoldas lehet, ha nem kifejezetten karaoke szoftvert keresel. azert beallitani eleg sokmindent kell.
-
elektromech
csendes tag
Sziasztok!
Keresnék egy programot, amivel zenére tudok szöveget rávenni és nem túl nehézkes a kezelése (ismerős hölgynek kell ).
Segítséget előre is köszönöm! -
-
Rive
veterán
Hali!
Szükségem lenne valami windowsos programra, ami automatice be tudja rángatni a videoanyagot egy digitális kameráról FireWire vonalon keresztül, és DVD-t művel belőle.
Tekintve, hogy videofeldolgozásoz lényegében tök vagyok, agyonautomatizált, könnyen kezelhető valami kellene
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
scope2007
addikt
köszi...
infraview nem jön be... google okés kinézetre.. akkor feltelepítem és megnézem miylen tudásra
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
szevasztok!
tudnátok mondani egy hasonló programot mint az ACDSee?
előbb ajánlották nekem a Google Picasa 3.6ot vagy melyik az utolsó... ingyenes is.. ez tetszett meg benne... mennyire használható?
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
-
Zsom!
tag
Sziasztok!
Olyan program kellene, ami szól, hogy (túl sokat kockulsz. elég ) minden nap ha pl. 3 órát használtam a gépet.
Van ilyen? -
Chesterfield
őstag
Köszi srácok, már kész is van.
-
kételkedem
addikt
válasz Chesterfield #14374 üzenetére
bár ollie megelőzött, bent hagyom
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
válasz Chesterfield #14374 üzenetére
Irfanview
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
1 nap alatt meg kell oldanom kb 500 kép konverzióját: szélesség 500 pixel, 72DPI
A képek különféle méretben és felbontásban vannak vegyesen.Létezik olyan kép konvertáló program, amivel ezt automatizálva meg tudom csinálni?
Nem szeretném egyesével állítgatni.köszönök minden segítséget.
-
morfondőr
őstag
Üdv!
Egy olyan naptár programot keresnék, amit több felhasználó tud egyszerre kezelni. Tehát ha van egy esemény, amit a munkatársam felvisz, akkor az nálam is jelenjen meg. Keresgélek már egy ideje, de eddig nem jártam sikerrel...
A tippeket előre is köszi!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Hintalow
senior tag
Köszönöm szépen a gyors választ, ez nem is jutott eszembe, de úgy néz ki, hogy megoldódott a dolog, (és úgy látszik a sokéves fórumok is a következő hibába estek bele)
Mivel nekem UK verzióm van, ezért a neten található patchek 99%-a (a hivatalos oldalon lévő is) nem települt, mert nem ahhoz való.
Nagy nehezen találtam egy UK patchet, amivel megy mint a kisangyalMég egyszer köszönöm.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
brd
nagyúr
válasz Hintalow #14368 üzenetére
Ha szerencséd van, akkor olyan a telepítője, hogy a %temp%-be bontja ki a tartalmát, és utána onnan telepít. Ezt úgy tudod megnézni, hogy törlöd a %temp% tartalmát (a % jelek szándékosak!), elindítod az exe-t, megvárod az üzenetet, nem nyomsz OK gombot, hanem belenézel a %temp% könyvtárba, hogy létrehozott-e ott valamit.
The only real valuable thing is intuition.
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám szeretnék játszani a heavy metal fakk 2 játékkal (eredeti) de nem megy xp alatt kompatibilitással sem. Létezik hozzá egy 1.02 patch, ami ezt megoldaná, de nem települ, mert szerinte nincs telepítve a játék (nem userhiba, utánanéztem neten, sajna rossz maga a patch)
Az a kérdésem hogy mivel lehetne szétszedni (1 db exe fájl) hogy manuálisan rakjam be a fájlokat a játék könyvtárába, a neten írták, hogy így oldották meg, csak a hogyanra nem találtam választ.Köszönettel
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
AndrewTdi
addikt
SZiasztok!
Fényképeket szeretnék átnevezni tömegesen úgy, hogy a fényképek fileneve a fényképkészítés dátuma legyen.
Ötlet?
thx
-
válasz villamos #14363 üzenetére
Ezt te döntöd el.
Naszóval betöltöd a videót.
Bejelölöd azt a részt ami nem kell.Ekkor megjelenik a jobboldali listában (playlist) a kezdö/vége idő.
A 3. (borítéskos) playgombal lejátsza a kiválasztott részt.
Amikor a listában ki van jelölve egy rész, alul megjelenik egy plusz sáv. A bal nyilakkal lépkedve (jobbra/balra nyíl) lehet az eleje pozíciót módosítani, a jobbszélen a végepontot (SHIFT jobbra/b)alra, a közöttük lévő csúszkával meg azt állítod, hogy egy lépés mekkora ugrást jelentsen(egy lépés mennyi idő).Ha minden jól beállítottál, akkor a 2. playgomb hatására úgy játsza le a videót, mintha a kijelölt részek ki lennének vágva. (a lejátszás természetesen megakad, merthogy még nincs kivág, csak idő kell hogy átugorja az adott részt.
Ha elégedett vagy az eredménnyel, a SHIFT F7-el (File->Save Without Selected Parts) elmented.
Ha elszeretnéd menteni az eddigi "vágásokat", a playlist felett a floppy-ra bökve megteheted (CTRL+M), ez csak egy kis fájlt ment el, amiben letárolja, hogy melyik fájlokon hol vannak a kijelölt részek. Így elmentheted a munkát, ha félbe kell szakítaniod, mert meguntad, mással akarsz foglalkozni ...
Remélem így már sikerülni fog. Ja és tud magyarul is ;-)
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Nem igazán értem a programot...
azt a részt kell kijelölnöm, amit ki szeretnék vágni, vagy azokat a részeket, amiket meg akarok tartani?Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
válasz villamos #14361 üzenetére
Pedig van. Szintén utalnék a manuel elolvasásának fontosságára: [link]
Szóval itt a 3. pontban a finom beállítás. Az induló pozíció finomhangolása jobbra/balra nyíl. A vége pozíció beállítása a SHIFT+jobbra/balra nyíl.
-
villamos
őstag
-
félisten
válasz villamos #14359 üzenetére
Hali!
Azt nem tudom, hogy átkódolás nélkül meg tudja-e oldani ez a progi, de az biztos, hogy egy nagy tudással rendelkező ingyenes szoftver a Pinnacle-től: VideoSpin2
Kezeli a VMW-tHa más javaslat nem érkezik, tegyél vele egy próbát. Igaz, a feladathoz nem lenne rá szükség, de lehet, hogy megtetszik, és más videomunkákhoz meg jó lesz.
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
villamos
őstag
Van esetleg valakinek még ötlete? Az eddig ajánlott programok nem igazán váltak be.
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
-
pethYeti
addikt
Üdv olyan program kellene, ami vagy netre vagy másik partícióra csinál back-up-ot a kijelölt mappákról, időközönként.
Ha net fele is lehet biztonságosan! szinkronizálni, akkor az is jó lenne, de ez csak modósított fájlokat frissítsen, szóval, 100 megákkal ne írja folyamatosan felül a régieket, úgy hogy semmi nem változott csak 1-2 fájl.
Másik partícióra történő szinkronizálás is hasonlóan történjen.
Köszi!
-
villamos
őstag
Egyébként Susogós mackók epizódokat kívánok összerakni, egy kiscsajnak, akinél nincs comedy, de tetszettek neki a múltkor, amikor nálunk járt. Úgy gondoltam, hogy összegyűjtök neki pár epizódot, és összevágom, csak hogy kényelmesebb legyen. Levettem az egyes epizódokat, de az intró huszadjára már idegesítő... ezért csak az elsőt hagynám meg, a többit levágom...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
Nemcsak első látásra, másodikra sem igazán érthető...
Ez full értelmetlen, folyton valami szerverre kíván csatlakozni... amit nem talál...Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
válasz villamos #14350 üzenetére
Hopsz ...Ezt benéztem. Mondjuk sose mentettem wmv-be, és betölteni meg betölti...
Cserébe van egy újabb tiippem: Cut Assistant leírás hozzá: [link] Mivel első látásra nem egyértelmű a használata. (editlistet használ külön át kel klikkelni, hogy kivágja, vagy trimmelje, szóval érdemes átfutni a leírását)
Itt írják azt is, hogy wmv vágásho az asfbin-t kell még letölteni.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
villamos
őstag
Sajnos úgy tűnik nem voltam teljesen világos, bocsánatot kérek, ha félre lettem értve.
Tehát vannak rövid, és nem túl jó minőségű wmv formátumú videoklippek. Ezek elején egy rövid intro van, amit ki szeretnék vágni, majd a maradékot össze kívánom illeszteni, hogy egy videó legyen. Eközben a program a videó kódolásába ne piszkáljon bele, ne rontson tovább a kép, és hangminőségen, vagyis ne kódolja újra a kész videóállományt, tehát a kimeneti formátum ugyanolyan wmv formátumú maradjon, mint a bemeneti formátum volt. Az összes összeillesztendő video ugyanolyan. A windows editorja sajnos újrakódol, ezért nem jó, az avidemux pedig kifelé nem ismeri a wmv-tSzép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
Teljesen jó progi, de nem tudom elmenteni a klipet. A video, és audionál be lehet állítani, hogy copy, de a formatnál nincs ilyesmi. Avi van, meg ogm, mpeg4, meg dummy... de ha ezt állítom be, akkor nem menti el.
Vagy le kellene hozzá venni még valami plugint, hogy wmv -be elmense?[ Szerkesztve ]
-
-
brd
nagyúr
válasz elnofx #14340 üzenetére
Unlocker. Nagyon fontos, hogy a telepítésénél csak az Explorer extension (magyarul indítva a telepítőt Intéző bővítmény néven látod) maradjon bepipálva! Ha települt, akkor joggegérgomb a fileon/könyvtáron, és Unlocker, aztán alul a legördülő menüből válaszd a Delete-t (Töröl). Ha azt írja, hogy nem tudja, akkor válassz OK-t, ilyenkor újraindítás után csinálja meg.
The only real valuable thing is intuition.
-
villamos
őstag
Nem kellenek effektek.
Van több rövid wmv klip, amelyekből ki szeretnénk szedni egy részét (reklám), majd ami marad, azt összeilleszteni, így meglenne az egész fim egyben. Jó lenne ha nem kódolná újra, az eredetivel megegyező minőségű legyen a végén.[ Szerkesztve ]
-
-
Sztem is csak az MS patch "felejtette" ott.
Én csak úgy tudtam megszabadulni tőle, ha csökkentett módban rendszergazdaként lépek be. Ekkor intézőből már törölhető.
Ha mégsem törli (már nem emléxem pontosan), akkor saját tulajdonba kell venni.[link]Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz x123456 #14333 üzenetére
Nem azt írtam, hogy tud annyit, vagy jobb nála. Valószínű a kérdező sosem fogja kihasználni, mint ahogy az MS Office userek sem a Word-öt.
Nem akarom bántani, de az 1.0-ás user azt hiszi, hogy a ps, a word, vagy a tc nélkül megálna az élet a földön.
Pedig nem a ps miatt lesz jó 1 kép, nem csak a word ben írt doksi lesz érthető, és a tc nélkül is lehet fájlokat másolni.Szerinted mezei user összepisili magát, ha a "curves/levels módosítást nem lehet önálló layerként rátenni"? Bevallom lövésem nincs mi ez, max. a layer-el vagyok sac/kb tisztában. Nem is használok PS-t
Mivel a kérdést feltevő sem konkrét igényt fogalmazott meg a rajz/retus programmal szemben, csak hallotta hogy a phostoshop jó (...mer a Norbi mondta), ezért keres egy hasonló programot, amihez ingyen hozzájut.
-
félisten
Hali!
Azok jó eséllyel nem vírusok, hanem installer, frissítés és egyéb könyvtárak(pl az Office is ilyen mappákat hoz létre, ráadásul nem is a rendszerpartíción).
Először is a TC-ben(mivel olybá tűnik abból készült a kép) kapcsold ki a rejtett könyvtárak megjelenítését. Ha akkor eltűnnek ezek a mappák, akkor nem kell velük foglalkozni...Ramius
Nem ismerem, de megnézem. Köszönöm!Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
elnofx
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy milyen programmal tudnám eltávolítani a gépemről az ilyen típusú vírusokat?
Kaspersky, PC Tools Internet security-t már próbáltam sikertelenül...
Köszi a helpet előre is! -
Ramius
őstag
-
villamos
őstag
Szükségem van egy könnyen kezelhető, ingyenes videószerkesztő, vagdosó, összeillesztő programra. Van pár rövid klippünk wmv formátumban, és azokat szeretnénk egybegyúrni. Fontos lenne, hogy a filmek minősége ne romoljon az eljárás közben, mivel eleve nem túl jó minőségűek...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
x123456
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #14334 üzenetére
Note: This version requires Visual C++ 2008 SP1 Redistribution Package (x64). (about 5MB)
The 64bit release of Blender for Windows is still in a development stage: it doesn't support all possible features yet, like FFMPEG, OpenAL and Quicktime.
Ez a Visual C++ csomag is fenn van?
(B verzió: virtuális gép - mondjuk VirtualBox v. Vmware player - 3D támogatással, bele linux és arra a Blender?) -
félisten
Hali!
2D-ből 3D-s objektumokat kellene létrehoznom, teljesen szabálytalan térbeli objektumok is lehetnek a végeredmények, valamint egyszerűen grafikákat kellene "ráfeszíteni" felületekre, mindezt W7 x64 alatt.
Tudom, hogy vannak ilyen szoftverek, de csak ez miatt nem akarok felrakni egy 3DS Max-et vagy CAD-et. (Ez utóbbi jogtisztán megvan, de csak ez miatt nem akarom feltelepíteni, de ha más megoldás nem lesz, akkor rákényszerülök)Van esetleg valami ingyenes megoldás/szoftver erre?
(Esetleg trial is jó csak lehessen vele lementeni a kész munkát)Fire.
UI: Blender nem jó, mert W7 x64 alatt nem sikerült még működésre bírni, de ha valakinél működik W7 x64 alatt, akkor az is megfelelne, ha leírná, hogy hogyan indította el
(x64 alá még nincs telepítőcsomagja, Python természetesen fent van)[ Szerkesztve ]
-
x123456
aktív tag
Azért ne essünk túlzásokba! Ezek közül a gimp-et van szerencsém ismerni, töredékét nem tudja annak, amit a PS!
Utolsó infoim szerint nem tud módosító layereket kezelni (tehát pl. egy curves/levels módosítást nem lehet önálló layerként rátenni), lényegesen lassabban működik, nem kezel 16 bites képeket. És akkor még nem beszéltem arról, hogy igazán csak a PS Elements 2.0-t ismertem a PS sorozatból. (igaz, 16 bitet az sem kezel)Szóval képszerkeszésre, bizonyos korlátokkal használható a gimp, de messze nem fotosop.
-
tknof1871
őstag
Köszönöm! A videón is mondják, ezt a funkciót sokan nem ismerik. Gondoltam, hogy alapból tudnia kell a TC-nek, Csinálhattak volna egy külön rubrikát, ahova be lehet írni, mert alapból egy átlag felhasználó nem gondol rá, a legördülő menüből kiválasztott értékek átírhatók.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
válasz Nightvision1 #14329 üzenetére
Sehol, a túrót!
Gimp-et már ajánlották, de van még CinePaint, Pixia, Paint.Net, PhotoFiltre, Photscape, ...Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Jeanne d'Arc #14328 üzenetére
GIMP? Ubuntu alatt elég jó képszerkesztő rengeteg fícsörrel. Windowsos verziója is van, kérdés hogy neked megfelel-e?
-
Nightvision1
tag
válasz Jeanne d'Arc #14328 üzenetére
Sehol.
-
addikt
Hol van olyan progi ami photoshopp és ingyen letölhető teljes verziós?
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Vasinger!
nagyúr
Sikerült kideríteni a gyártót és az alján lévő szériaszámot is beírtam, így kidobta a megfelelő oldalt.
Köszi a segítséget, kicsit vaksi voltam.
-
félisten
válasz Vasinger! #14323 üzenetére
Hali!
Én ezt szoktam ilyen "noname" cuccokra rászabadítani, ha ismeretlen a gyártó és nem jön le WU-ról sem driver. Lejebb elolvashatod, hogy mégis milyen "tudású" camokhoz lehet jó és kereshetsz mást is: [link]
Fire.
-
Vasinger!
nagyúr
Tud valaki univerzális webcamera drivert? Van egy noname webcamom, amihez nem talál drivert a w7.
Esetleg gépből ki tudom olvasni, hogy mi a neve a pontos neve a kamerának? Eszközkezelő nem mutat semmi konkrétat, csak hogy PC kamera. -
ArchElf
addikt
-
ArchElf
addikt
válasz GrandeP #14318 üzenetére
Minek akarod kiszedni, ha nem is érdekel, hogy ne DVD-5 legyen?
Nem is érdekes...
Amúgy hiába nem fejlesztik a Shrink-et - a DVD szabvány sem változott... Nem értem miért kellene új csillivilli program, ha egy 5 éves is megcsinálja azt, amire szükség van. Persze esetedben nem csinálja meg... Amúgy meg ha már kasztrálod, minek egyáltalán menü? Teszel bele 1-2-3 hangsávot, meg 1-2-3 feliratot - a távirányítóról úgyis tudod a film alatt is váltani őket.Hogy segítsek is: menuedit
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
GrandeP
addikt
válasz ArchElf #14317 üzenetére
Dvdshrink-et már vagy 3 éve nem fejlesztik....
Menü szerkesztés, részemről csak annyi lenne, h amit kiveszek hangsávokat, azokat ne mutassa választható opcióként...
Nem baj ha nem fér dvd5-re... csak a felesleget akarom leszedni..
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
ArchElf
addikt
válasz GrandeP #14316 üzenetére
Bocsi, ha nem tömörít, akkor minek neki a sok memória, meg proci? Menüt meg nem lehet csak úgy "átszerkeszteni", legfeljebb áttervezni, esetleg menüket kiszedni. Magát a menüt is vide sávként tárolja (mozgó vagy still picture) és a menü elemeket jeleníti meg dinamikusan.
Ha a menüket nem akarod bántani, csak a hangsávokat kivágni, a DVDShrink is kiváló (be lehet állítani, hogy ne tömöríten), csak úgy nem biztos, hogy DVD5-re rá fog férni (mondjuk DVD9-en meg nem biztos, hogy értelmes helyen lesz a layer break)...AE
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Olyan progit keresnék, amivel egy dvd9-est.. sok szinkron sok hang...
Kitudom vele szedni a felesleges szinkronokat... miközben a megmaradt videókat - hangokat nem bántja, nem tömörít... esetleg a menüt is lehet vele átszabni.
Valami olyat ami kihasználja a sok magot - memóriát... és gyors.
Köszönöm...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
tknof1871
őstag
válasz Nightvision1 #14313 üzenetére
A Total Commander? Abban nem találtam olyan lehetőséget, hogy pl. 199 MB-os csomagokat csináljon.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Van néhány mappám, amit el akarok küldeni valakinek. Szeretném feltölteni őket egy file hosting oldalra, ezért meghatározott méretű fájlokat akarok csinálni belőlük. Akkorákat, amekkora fájlokat még éppen fel lehet egy ilyen oldalra tölteni. Jó lenne, ha akinek szánom, annak nem kellene csak ezért egy külön programot telepíteni. Mivel lehet megcsinálni?
-
válasz littleNorbi #14310 üzenetére
-
littleNorbi
aktív tag
Milyen programmal tudom azt megcsinálni, h pl 5 mp-s részekre vágjon egy videót ?
[ Szerkesztve ]
-
Gabás
addikt
most mondom, hogy mi kell hozzá, küldeném is a csomagot, de sajnos nem vagyok most ott... PDF-et sokféleképpen tudsz készíteni, inkább attól függ, mire kell később (pl. kereshető, másolható stb. PDF kell-e). A legegyszerűbb egy PDF-nyomtató (keress rá) vagy egy célalkalmazás (JPG to PDF converter), ha pedig ennél fejlettebb funkciókat akarsz, az Adobe Acrobat vagy valamelyik OCR alkalmazás (Abby FineReader pl.)
-
Fagyi
aktív tag
-
csakegyreg
tag
válasz csakegyreg #14303 üzenetére
ja közbe találtam
http://kismalac.net/malacka/mic/e7 ->>> katt! elég sanyarú velem mostanába a sors de.. .. :D
-
csakegyreg
tag
helló lécci tudnátok nekem 1 ingyenes programot linkelni amivel ki tudok nyerni videókból adatokat ? pl: olyanokra gondolok , hogy képszélesség képmagasság bitráta stb.
http://kismalac.net/malacka/mic/e7 ->>> katt! elég sanyarú velem mostanába a sors de.. .. :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest