- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Köszönöm a linkeket.

A ConvertXtoDVD 4 egész egyszerű, csak a beállításai érdekesek, és nem is teljesen egyértelműek számomra.
Tegnap konvertáltam vele egy filmet, a dvd író felismerte, és tényleges dvd fájlként írta meg, egész jó minőségben. A menün meglepődtem, de egyben el is rontottam, mert a 9 darabból álló filmet menüpontonként írta meg, és a lejátszó nem tudta egyben lejátszani az egészet. Minden "fejezet" végén visszatért a főmenübe. Ma reggel néztem, hogy a menüjében van olyan beállítási lehetőség, hogy: "Video egymás utáni lejátszása". Ez nem volt kipipálva, de most már ki van, és remélem, hogy ez megoldja a problémát, és így kódolva a filmet problémamentes lesz a folyamatos lejátszás. Sajnos nincs itthon újraírható dvd-m, így minden próbálkozás egy lemezembe kerül.
De azért tényleg köszönöm, mert ezeket a beállításokat leszámítva tényleg egyszerű, és viszonylag gyors is a konvertálás; 90perces filmet kb. 10 perc alatt átkonvertál, és írás kész állapotba hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- XMLTV EPG letöltő progi
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi