- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek, amivel lehet a számitógép frekvenciát mérni.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv! Csaba
-
medium84
aktív tag
Hali!
Van egy netbookom, amin nincs HDD visszajelző led, tudnátok olyan kis progit ajánlani, ami mondjuk az óra mellett jelezné amikor pörög a vinyó?
-
F34R
nagyúr
Sziasztok olyan programra lenne szükségem ami alternatívája a Sony Vegasnak vagy legalábbis hasonló képességű open source lenne a legjobb.
Ami fontos lenne képet , grafikát lehessen mp3 kiterjesztés alá tenni és MP4-be kellene kimenteni beállíthatósági lehetőségekkel
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #17190 üzenetére
Na most feltettem magamnak a progit, megosztottam a netet egy USB-s WiFi adapteren keresztül. A telefonom, látja is a WiFi hálót, de mikor csatlakoznék azt írja, hogy az android nem kompatibilis ezzel a fajta megosztással. Tudtommal 2.2-nek már tudnia kell, az enyémen még 2.1 van. Szóval a tesztelés részemről itt abbamarad.
-
droeid
csendes tag
Hello All!!!
Van ez a connectify nevű program,amivel szeretnék csatlakozni a lap-topom wifijéhez de nem megy!Azonnal ledobja a diginetet,amint feltelepitem a progit!
Vannak dolgok,amik nem jelennek meg a progi ablakában(a netes képekhez képest)Mit baszintok el mindig??
Win7-em vanTHX all
http://kepfeltoltes.hu/view/110330/ddsdsd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Video Converter Factory Pro Promo
(giveaway-es, így lehet, hogy a következő 2 napban lehet csak felpakolni/regisztrálni) -
Sziasztok!
Logiteck MK250 billentyűzethez tudtok esetleg olyan programot, ami megjeleníti, ha a Caps Lock, Num Lock, Scroll Lock be van kapcsolva? Jó lenne, ha az átkapcsolás OSD is megjelenne, illetve a hangerő állítás is.
Tudomásom szerint a Setpoint nem kezeli az eszközt.Előre is köszönöm a segítséget
-
xxzotyaxx
csendes tag
Sziasztok nem tudom jó topikba irtam e de az lenne a kérdésem h van nekem egy Panasonic NV GS60-as kamerám és fel szeretném rakni a gépre a videókat amiket csináltam . H milyen programmal lehetne gyorsan és egyszerüen mer sokat szenvedtem vele már. Windows 7 64-bit van a gépemen . Előre köszi a segitségeket
-
xKacsax
aktív tag
Hellosztok!
Nekem egy olyan Free program kéne amivel tudok írni cd-t dvd-t blue-ray-t dupla rétegűt meg képfájlt is de az már mellékes. Előre is kösz.
-
cellpeti
nagyúr
hogyan csinál pdf-ből word doksit?
-
Psychonaut
veterán
válasz
wiggen123 #17171 üzenetére
Pl. Foxit Phantom probaverzio.
-
wiggen123
senior tag
Scannelt pdf dokumentumból, milyen ingyenes lehetőség van szerkeszthető word dokumentumot konvertálni?
-
fatal`
titán
válasz
kraftxld #17162 üzenetére
"Pedig épp a vnc egy lyukas bughalmaz"
Ez kliensfüggő is.
Ki mondta, hogy az 5900on használom a VNC-t?
Pl. crackelik a szerverüket. Hotmail jelszavak is kerültek már ki, pedig az egy nem kis cég szerverén volt. TeamViewerben még azt nem szeretem, hogy nálam lassabb (mármint a kirajzolás), mint bármi más. Ilyen szempontból a windows távoli asztali kapcsolata a legjobb, de az meg ugye kijelentkeztet.
-
-
Horka1
tag
Uraim.
mkv fájlból szeretnék egy pár másodperces részletet kimenteni.
Milyen alkalmas progi létezik erre a feladatra? -
cellpeti
nagyúr
Nekem arra kell, hogy esetleg otthoniaknak segítsek vele, meg, hogy esetleg elérjem majd a Győrben lévő asztali gépemet otthonról, ha sürgősen kell valami és éppen megy a gép.
Olyan progi van, amivel fel lehet ébreszteni a gépet hálózaton keresztül?
-
fatal`
titán
-
PetX
aktív tag
válasz
cellpeti #17123 üzenetére
TEAMVIEWER
- ingyenes magáncélra.
- nem érdekli a router, port forward, tűzfalban természetesen engedélyezni kell. mit nem kell?
- accountot hozol létre amiben msn-szerűen gyűjtöd a gépeket.
- egyszer kell feltelepíteni a cél gépre, azután bármikor be tudsz jelentkezni, nem kér megerősítést ha alapértelmezetten telepíted, a jelszót is el lehet meneteni az acc-on belül.
-service-ként fut, szóval már akkor is be tudsz lépni ha a gépre nincs bejelentkezve senki, szóval a login képernyőről már távolról megy a dolog.
-Linux alatt is megy (ubi alatt próbáltam)Nagyon jó, szeretem az egyszerűsége miatt és eddig nem volt még problémám vele.
Régen logmein-t használtam. Az macerásabb. -
kraftxld
félisten
válasz
alias_bobo #17145 üzenetére
Se nem kis méretű, se nem ingyenes, de nagyon profin megcsinálja
Autocad -
alias_bobo
tag
Hi!
Nekem egy ilyen kérdésem lenne:
Van egy DXF formátumú térképem, szeretnék nyomtatni részletet belőle, de úgy hogy a méretarányt is feltüntesse a nyomtatott térképen.
Milyen programmal tudom ezt megtenni?
Jó lenne ha kis méretű lenne és ingyenes.
Előre is köszönöm. -
fixi
csendes tag
Olyan programra lenne szükségem, amivel a nejem msn program jelszavát kinyerhetem. Olyan keylogger, amely nem riaszt a Win7.
Mostanság nem őszinte velem. Viszont msn előtt vihog, sír, mosolyog stb... Csak megnézem a tagot rejtve. Semmi több.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
cellpeti #17128 üzenetére
logmein.com -ot próbáltad már? Azt hiszem régen radmin volt a neve. Létre hozol egy fiókot az elérni kívánt gépen belépsz a fiókodba letöltöd telepíted a progit, és utána a logmein oldalán belépve bárhonnan eléred a gépet webes felületen. Nálam is megy az itthoni gépen, így ha nincs itthon senki tudok rajta tenni-venni munkahelyről, windowsal együtt indul a kis kliens progija is, csatlakozáskor nem kell semmit engedélyezni, jelszót kell megadni a gépre lépéshez de azt nyilván tudod mert te hozod létre.
-
M3oH
addikt
Udv!
Olyan program lenne szuksegem, amivel megtudnek formazni 1 oprendszer nelkuli winyot. Sajna win telepito nem jut el addig, hardvervizsgalatnal hibaval megall. Suse volt rajta es fat16ra van formazva elmeletileg. thx -
fatal`
titán
válasz
cellpeti #17128 üzenetére
Nem, nem ilyen, a túloldalon engedélyezni kell a rendszerbeállításoknál. VNChez futnia kell a vnc servernek és forwardolva kell legyen az 5900as port (távoli asztalhoz pedig a 3389).
(#17129) Drughi: Nem kell ehhez program. Video2mp3.net. Adblock legyen fehérlistán. Még kiegészítő is van FFhez/Chromehoz/Safarihoz, ilyenkor berak egy linket a youtube video alá.
-
Drughi
addikt
Üdv,
Egy olyan egyszerű programot keresek, amivel youtube-ról tudnék letölteni, de csak a hanganyagot!
Tehát nem a videó kell, hanem csak a hang / zene. -
cellpeti
nagyúr
Pl a Windows Távoli Asztal ilyen, csak éppen azt meg nem tudom beállítani.
-
-
GIJoe
addikt
Üdv, szeretnék elmélyülni a firmware módosításban, a DVB-T(asztali) vevőm firmwarejébe kukkantanék bele... programokat, és hol kezdjem linket keresek...
GIJoe -
cellpeti
nagyúr
olyan távoli asztal progit keresek, amivel nem kell azon a gépen engedélyezni ezt amire csatlakozni akarok.
Windows Távoli Asztal-val szarakodok, de nem igazán akar összejönni a dolog
-
sekli
addikt
válasz
Jarod1 #17119 üzenetére
Van olyan router, aminek a webes felületén tudsz magic packetot küldeni, vagy lehet interneten keresztül, vagy valami ingyenes programmal.
-
s.malacka
tag
Üdv.
Én csak ajánlani szeretnék egy progit : Total Media Theatre
Ha valakinek nem túl erős gépe van és akadt neki a FULL HD film akkor ez kell.
Nekem amíg nem jött meg a videokártya a gépemhez ezt használtam az integrált vga-val és most is. -
Jarod1
veterán
van olyan progi ami a kikapcsolt gépet bekapcsolja a neten keresztült Lan-on.
-
drstupid
tag
Sziasztok!
Keresnék olyan OCR programot ami fényképezővel készített (jó minőségű) jpeg filet a lehető legpontosabban felismeri, persze magyarul -
BullZeye
veterán
Létezik olyan progi, ami beállított fájltípusokat végig néz egy megadott mappán belül, belelépve minden féle tömörített fájlba is, és az azokon belüli fájlokat átnézi egy bizonyos rész után. Példának okáért az összes
<--! és --> közötti részt felkutassa, és lecserélje egy megadott részre? Jah és ne problémázzon, ha esetleg több soros, és enter is van köztük pl
szöveg
szöveg szöveg <--! valami
valami
valami
valami
--> szöveg szöveg
szövegÉs a valami részt lecserélje másra.
-
wiggen123
senior tag
Fájlokat kellene fizikailag átmozgatni a meghajtó elejére. Melyik program tudja ezt?
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Portable mp3 splitter progit keresek, nem akarok ilyen vackokat telepíteni csak azért hogy egyszer használhassam őket
természetesen windows7 alá
-
rigo88
aktív tag
üdv
szeretném megkérdezni, hogy a msdn site-ról mivel töltsek le többgigás programot hogy ha megszakad folytatni tudjam.
thx.
nincs url. java script van..... szal szeretnék olyantól választ kapni aki msdn-ről rendszeresen letölt.
köszönöm
r -
PetX
aktív tag
Sziasztok!
Légy szíves adjatok tanácsot, milyen program az amellyel a nagy mp3-as mix-eket, ki tudom írni AudioCD-nek, !!! úgy !!!, hogy a .cue file alapján darabolja szét track-ekre.
Asszem régebben próbálkoztam Sony CD Architect-el és mintha az meg tudta volna csinálni, de nekem az is jó ha valamivel én adom meg manuálisan, hogy hol legyenenk a trackek végei.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged