- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz
sfdrakex #16399 üzenetére
Köszönöm a linkeket.
A ConvertXtoDVD 4 egész egyszerű, csak a beállításai érdekesek, és nem is teljesen egyértelműek számomra.
Tegnap konvertáltam vele egy filmet, a dvd író felismerte, és tényleges dvd fájlként írta meg, egész jó minőségben. A menün meglepődtem, de egyben el is rontottam, mert a 9 darabból álló filmet menüpontonként írta meg, és a lejátszó nem tudta egyben lejátszani az egészet. Minden "fejezet" végén visszatért a főmenübe. Ma reggel néztem, hogy a menüjében van olyan beállítási lehetőség, hogy: "Video egymás utáni lejátszása". Ez nem volt kipipálva, de most már ki van, és remélem, hogy ez megoldja a problémát, és így kódolva a filmet problémamentes lesz a folyamatos lejátszás. Sajnos nincs itthon újraírható dvd-m, így minden próbálkozás egy lemezembe kerül.
De azért tényleg köszönöm, mert ezeket a beállításokat leszámítva tényleg egyszerű, és viszonylag gyors is a konvertálás; 90perces filmet kb. 10 perc alatt átkonvertál, és írás kész állapotba hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest