- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Van előfizetésem Spotify családi, illetve Netflix premium csomagokra, amiket megosztva használok a "családtagjaimmal". Tőlem levonják minden hónapban, ők pedig fizetik nekem a részüket. Nehéz számon tartani, hogy ki-mikor-mit fizetett. Van ennek a követésére jobb megoldás, mint az Excel?
-
Jofi81
őstag
Tudtok ajánlani olyan programot, amivel egy weboldalon megjelenő videót tudok rögzíteni hanggal együtt?
-
Jofi81
őstag
A Thunderbird-ön kívül tudtok ajánlani ingyenes levelező klienst? Szóba jöhet még az Outlook is, csak nem tudom, hogy az Outlook 2007 működik-e együtt az Office 2003-mal. Az "elődöm" minden gépre tört Bat!-et rakott fel a suliban, ezt szeretném lecserélni.
-
Jofi81
őstag
válasz
szakalistvan #11106 üzenetére
Például a LogMeIn-nel.
-
Jofi81
őstag
válasz
sfdrakex #11088 üzenetére
Köszi a linket. Sajnos nem erre gondoltam, amit keresek, az teljesen automatikusan, egy gombnyomásra csinálta meg a montázst, kifejezetten erre való.
Lehet, hogy közben megtaláltam.
-
Jofi81
őstag
Egyszer olvastam egy tök jó kis programról, amivel nagyon egyszerűen lehetett fotómontázst csinálni. Sajnos már elfelejtettem, mi volt az. Tud valaki segíteni?
-
Jofi81
őstag
válasz
kételkedem #7923 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
-
Jofi81
őstag
Tudnátok ajánlani olyan ingyenes programot, amellyel PDF-et tudok word dokumentumba konvertálni?
-
Jofi81
őstag
Van egy könyvtárnyi képem, amiket szeretnék kinyomtatni 9x13-as méretben, egy A4-es lapra négy darabot. Létezik olyan program, ami ezt elvégzi automatikusan, hogy ne kelljen egyesével beillesztgetnem a képeket mondjuk corelbe?
-
Jofi81
őstag
válasz
Csabee. #6751 üzenetére
Hadd ajánljak egyet én is: Defraggler.
-
Jofi81
őstag
válasz
Windsurfer #6754 üzenetére
Esetleg az msconfig.exe? Benne van a windowsban.
-
Jofi81
őstag
válasz
Korcsii #6659 üzenetére
Én a SimpleViewer-t használom, ingyenes, szép és jó, bár nem tudom, hogy az általad felsorolt összes funkciót tudja-e...
-
Jofi81
őstag
válasz
Dr. Romano #5540 üzenetére
-
Jofi81
őstag
válasz
G.I.JOE #5245 üzenetére
IrfanView-ban File -> Batch Conversion/Rename... vagy egyszerűen nyomsz egy B betűt.
Esetleg VSO Image Resizer.
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
válasz
RoyalFlush #5101 üzenetére
-
Jofi81
őstag
válasz
Sátán44 #5080 üzenetére
Az Ultimate Boot CD-n van mindenféle diagnosztikai program, én ezt szoktam használni.
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #5015 üzenetére
Igen, azt tudom. Azért köszi!
-
Jofi81
őstag
válasz
Core2duo6600 #5012 üzenetére
Ettől tartok én is...
-
Jofi81
őstag
Akkor azt egyszerűbb úgy megcsinálni, hogy a videót a Pazera Free FLV to Avi Converter-rel átkonvertálod avi-ba, majd VirtualDub-bal leszeded a hangsávot.
-
Jofi81
őstag
A WhereIsIt-nek van ingyenes alternatívája?
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Esetleg próbáld ki a Network Scanner-t, bár kapcsolati ábrát nem fog rajzolni...
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
válasz
Silverlight2 #4874 üzenetére
A Media Player lejátssza alapból, ha nem a legújabb van fent, akkor telepítsd a 11-est. Alternatívaként a GOM Player-t tudom ajánlani, én ezt használom minden videóhoz.
-
Jofi81
őstag
válasz
[Anduriel] #4870 üzenetére
-
Jofi81
őstag
válasz
csellosi #4841 üzenetére
LogMeIn Free
A tűzfallal kapcsolatban nem tudok segíteni... -
Jofi81
őstag
válasz
PrinczA #4789 üzenetére
Esetleg nézd meg ezt: BurnInTest.
-
Jofi81
őstag
Akkor mégegyszer, hátha:
Olyan ingyenes programot keresek, amellyel ki tudnám váltani az UltraISO-t. A 4,7GB-nál nagyobb ISO fájlok tömörítésére (.isz) illetve darabolására használnám. Valakinek valami ötlete?
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
válasz
Relevance007 #4707 üzenetére
-
Jofi81
őstag
Olyan ingyenes programot keresek, amellyel ki tudnám váltani az UltraISO-t. A 4,7GB-nál nagyobb ISO fájlok tömörítésére (.isz) illetve darabolására használnám. Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Viccrovat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged