- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
-
TeeJay
félisten
Felrakjuk csak mi garanciát a hűtőkör kiépítésre vállalunk és jóval drágább lesz mintha mi hozzuk a gépet
Plusz tedd a kalapba ha bármi baja lesz a gépnek, fizetsz hogy leszedjük, elviszed oda ahol vetted, garanciáztatod majd fizetsz hogy ismét feltegyük
Szerintem még mindig jobban megéri klímástól venni a gépet és vele telepíttetni -
ecaddsell
aktív tag
Sosem írtam, hogy nem lehetnek különbségek, de ezek inkább marginálisak lehetnek, ha egyáltalán és pláne szkeptikus vagyok, ha ezt nem támasztják alá erős műszaki érvekkel, magyarázatokkal. Addig ez csak egy jó marketing fogás.
Ha jelentős lenne, minden témában érdekelt gyártót megmozgatna. -
törölt tag
Süvítő szél nálam a fakeretes ablakoknál sem volt, de az biztos, hogy műanyag, zárt ablakoknál is melegebb volt a házban, mint most, szigetelt falakkal és bukóra nyitott ablakoknál. Vagy szerinted a bukóra nyitott műanyag ablak kerete jobban szigetel, mint a bukóra nyitott ablak fa kerete? Illetve több a 95%-nál az 5%? Miből gondolod, hogy jobb az ablaküveg U=2,8 W/m2K, mint a fal U=0,32 W/m2K?
-
törölt tag
Akkor lenne igazatok, ha üvegházban laknátok, ahol 95% az üvegfelület, és 5% a keret; vagy barlangban, ahol nem volt se ajtó, se ablak: minden más esetben a fizika törvényei érvényesek, azt akarjátok cáfolni, hogy a 5% felületen az egyharmad megtakarítás több, mint a 95% felületen a háromnegyed megtakarítás? Egyébként a nagyon jó műanyag ablak éri el kb. a B30-as fal alap Wm2K értékét.
@pjen: nálam is belülről vették ki az ablakokat, és tették be az újakat, minimális javítanivaló maradt, az is csak belül. -
törölt tag
Azért a szigetelés a legfontosabb: én is ajtó - ablakcserével kezdtem, hatása semmi; viszont ráküldtem a födémre 10 cm. polisztirolt, padlóra xps-t, körbe 10-18 cm polisztirolt, bevakoltam ugyanolyan fehérre, mint volt eredetileg, ez bizonyult hatásosnak, és az esti 29 fok helyett van benn 24-25 fok, klíma nélkül is.
-
törölt tag
Köszönöm. Ahogy látom 10/9 helyen mégis oda csöpög. Mint albérlő biztos nem fogok arra költeni, hogy máshova menjen, szerintem a tulaj feladata. Teszek alá egy kis vödröt, pár óránként kiöntöm. Ilyen időben mennyi idő alatt lehet teli egy 5 literes vödör kb. ha 5-6 fokkal hűvösebben használom, mint a kinti hőmérséklet?
-
földszinten gázzal fűtünk (padlófűtés kb 30-35 nmen... + 18 nm garázs) emeleten 3 szobában klímával fűtünk...
januári gázszámla volt a legtöbb 10.000 ft... most 2 hónap volt melegvíz (3000-4000 Ft alapdíjjal)
januárban 600-650 kWh körüli áram fogyott a normál fogyasztásunk 200-250 kWh körül van tehát a fűtés kb 400-450 kWh-t vitt el a három klíma.Szigetelés:
- padlás 35cm
- fal 10 cm
- földszint padló 5 cm + 8 cm esztricht beton -
törölt tag
-
nesa
veterán
Pont ez az hogy felszáll a meleg, de igy a lenti hideg levegőt fűti fel pont mint egy radiátor.
Én csak azért nem raknám fejel lefele mert hűtök is vele, úgy viszont az nem megy.
(#26375) tibibi
Tudod mi az igénytelen megoldás, a kültéri fali konzol, na az az igénytelenség csúcsa, sajnos én is csak felrakass után szembesültem vele, de ez már megoldva, csak a réz rövidsége miatt nem tudtam annyira leengedni amennyire szerettem volna.
-
ZnVjaw0K
tag
Jaja
Ezt hívják úgy, hogy kútfő. Forrásmegjelölés nélküli információ. Nem lehet komolyan venni.
Bárki gyárthat elméletet, ami szerinte logikusnak tűnik, aztán úgy terjeszti, mintha bizonyított tény lenne. Nagyon veszélyes. Főleg ha ilyen gyakran ismételgeti: gyakorlatilag mindig amikor feljön a téma. Az emberek ilyenkor a sokadik alkalom után hajlamosak elhinni és hinni benne és hasonló vehemenciával tovább terjeszteni. Így születnek a városi legendák.
Ami persze akár még igaz is lehet, attól függetlenül, hogy tudománytalan és hibás módszerekkel jutottak a konklúzióra. De semmiképp nem tekinthető bizonyítottnak, így a bizonyítás megtörténtéig igaznak se! -
netpok2
csendes tag
Lauda: Daikin FTX35J3
Zeki: Megnéztem egy zsepivel szerintem csak poros, de ami biztos, hogy nem lesz elrakva következő szezonra, ha minden jól megy idén télen nem kerül elő a villanyradiátor
Tavasszal hűtési szezon előtt pedig elméletileg majd keresnek Windyék a takarítással, ők telepítették év elején.
-
ZnVjaw0K
tag
Fajlagos fűtőteljesítmény, ha pl bent 20fok van, kint meg -20, akkor az elméleti maximum kb 7-es szorzó. Ennyiszer több hőt tud bemozgatni a lakásba, mint amennyi áramot felvesz. Persze ezt a hatékonységot a gyakorlatban nem éri el, mert a hatásfok kevesebb, mint 100%. A hatékonyság, amit tévesen hatásfoknak is neveznek, még ebben az esetben is lehet bőven többszáz százalék. Nincs itt perpeetum mobile.
-
baloghgabor
aktív tag
Nem ad le többet. Nem a hatásfoka több, a hatásfok fizikai értelmében. Hanem a kinti levegőből nyeri ki azt a többlet energiát, amit egy bizonyos villamos energia segítségével többlet hőenergiává alakít odabent. Erre egy másik villamos berendezés közel ekkora mértékben sem képes. Ha ezt jobban el tudod magyarázni itt, ahol főként nem fizikusok vannak, kérlek tedd meg.
-
tboy72
aktív tag
A bevitt energiát itt csak a villamos-energiára érti. Ha hozzá számoljuk a kinti környezetből felvett hőenergiát és a bennt leadott hőenergiát, akkor 100% alatt van a hatásfok (ez a valódi) a "marketing" hatásfok ugye meg nem számolja bele, csak a villamos-energiát a beviteli oldalon, így már kijön nekik a "400%" hatásfok.
-
Core2duo6600
veterán
Ahány lakás / ház annyi féle hőtényező, ha az egyikben kevesebbet, a másikban akár a 2 szeresét is mérheted.
Azonos gépet használva, azonos alapterület és légköbméter esetében is.Annak lenne talán értelme, hogy a tipukus panel lakásokra szerelt gépek fogyasztását és a külső - belső hömérsékletet összegyüjteni, mivel relative sokan laknak panell lakásban, és hát a panel lakások tudnak talán a legjobban bemelegedni.
-
baloghgabor
aktív tag
Az előzményeket is elolvasva: van egy NOBO (de bármilyen márkájú) villamos üzemű fűtőeszköz. A fogyasztása 1KW, a leadott hőenergia legjobb esetben 1KW. A fűtésre optimalizált klíma COP értéke 4-5, vagy akár több is. A felvett 1KW villamos energiából képes 4-5 KW hőenergiát leadni. (persze nagy mínuszban nem mindig igaz, tudom). A H tarifa közel a fele a normál tarifának és október 15.- április 15. között, bizonyos feltételek teljesülése esetén adja a szolgáltató (pl. akár a klimára is, ha COP 4.1 feletti értékkel rendelkezik.
-
Csabroncka
addikt
Érdekes dolog egyébként, mert ilyen esetben normál körülmények között nem is feltétlen kellene klíma
-
Csabroncka
addikt
Túl sokat nem evett, illetve valószínűleg ki-be is kapcsolt - amit nálam 30 fokos melegben soha nem történik meg!
Nyilván ezek az épületek adottságaiból és a külső hőmérséklettől erősen függő viszonyok, előbbi állításomat alátámasztja, hogy az én fogyasztásom óránként 0,45 KWh-ra jön ki, ami teljesen hihető, úgy, hogy a minimum 200-250 watt környékén van.
-
eagleberg
aktív tag
Apróság, de itt azt írják hogy:
"Bár ez a kicsepegő víz nem más, mint desztillált víz... ...amely például aztán vasalóban kiválóan hasznosítható." -
Vérboci
addikt
Vitatkozhatunk itt, de mindenféle, a házammal kapcsolatos, felújítás, korszerűsítés, karbantartás, építés stb. olyan tevékenységet, ami csak az ő telkén keresztül végezhető el, a szomszéd tűrni köteles.
Akár volt erről szó a topikban, akár nem, ez így van.
A törvény a klímát nem nevesíti, de ahogy egy kazáncsere is korszerűsítés (és kémény miatt át kell menni), úgy a klíma is korszerűsítés. Tessék megkérdezni egy ügyvédet. Én megtettem.Jól is néznénk ki, ha daruval belógatva kellene klímát raknom a falra, mert nem léphetek a fűre a szomszédban.
Most azt a lehetőséget hagyjuk, hogy a szomszéd retardált és amúgy is 10 éve megy a sárdobálás és dafke nem enged be, mert a jegyzőhöz akkor is lehet fordulni, csak nem biztos hogy érne ennyit a dolog.
LanyUs: Így születnek a legendák. Soha, sehol nem szapultam a japán klímát, hanem védtem az alternatív megoldásokat (kínai). Vannak a topikban hívők és gondolkodók. Én az utóbbiak közé tartozom.
És milyen színvonalat kellene kerülni? Talán nem volt prosztó a kijelentésed? És még te kéred ki, ha erre figyelmeztetnek? -
Zeki
nagyúr
Itt ti ugyanazok vagytok akiknek szövegértelmezési bajaik vannak?
Beszarok tőletek komolyan!
Nem attól szar valami hogy kínai!
Ahogy nem attól, ha indiai!
Ellenben ha maguk fejlesztik, és nem készen kapják vagy épp lopják a know-howt, akkor bizony sokszor nem olyan minőségű, mint ott, ahol évtizedek óta komoly időt, pénzt, tudást ölnek abba a projektbe.
Talán nem véletlen nem tolonganak az EU-ban kínai autók.Az hogy mondjuk telefonban sikerült 1-2 cégnek, az nagyszerű. De attól MÉG klímában nem járnak ott, ahol a nem belépős japánok. Talán, mondom talán a belépős japán szintet hozzák. Bár a tartósságra úgyis csak sok év múlva derül fény. Aztán most lehet megint jól nemérteni, meg kötözködni.
Ja, és a nagy oroszok sem bírnak még mindig normális széria autót gyártani, pedig már évtizedek óta csinálják. Pedig elég nagy ország.
Attól hogy itt van pár nagyonkínai fan, attól még nem lesz jó minden ami a kínai.
Magam is hoztam példát, hogy 6000W-os xenont nem tudnak úgy gyártani, hogy jó legyen, hogy tetves 3 hónap garanciát kibírja hiba nélkül . De csak nyomjátok itt az értetlen hülyét, hogy de tudnának, ha akarnának, ha úgy rendelné tőlük valaki. HÁT NEM TUDNAK!Na részemről ennyi, mert a hócipőm tele veletek. Megyek medencézni a gyerekeimmel.
-
bakszazsolt
csendes tag
Sziasztok, régóta olvasom a fórumot, szerintem 2 szót ki kéne tiltani mert a fórum 75% erről szól, az egyik a KÍNAI a másik a JAPÁN. Örüljön neki aki meg tudta venni a drága Japán klímát, de ne szidja azt akinek "csak Kínaira" telik. Nem ettől lesz nagyobb a szerszámotok....
-
Zeki
nagyúr
Miután a cégem eléggé végigpróbálta a kínai gyártókat, így elmondhatom, hogy NEM TUDNAK 6000W-os Xenon lámpákat gyártani, olyanokat, amik legalább a pár hónapos garanciát lazán elviszik, ahogy az Osram pl.
De klímás cégtulaj ismerősök is mondják, hogy hiába a marketing meg hájpolás a médiában, attól a kínai klíma nem lesz japán. És ők jártak ezek gyáraiban is, ahol készülnek, ahol minőségellenőriznek.
Az hogy valaki odaadja a know-how-t és az alapján pár nekifutás után sikerül jót gyártani, az nem ugyanaz, mint saját kútfőből!
-
Csabi1984
addikt
Jaj félre értettél nem azt mondom,hogy nekem mondják csak azért sokszor lehetett ezt hallani.
Ettől függetlenül bizonyára ellehet érni nagyon magas villanyszámlát de általános pár óra használattal szerintem meg sem látszódna a villanyszámlán.A munkatársam is már 1.5 éve szereltette be a Fujitsu klímáját és a meleg időszakokban délutántól bekapcsolja és nem emelkedett a számla.
-
Zeki
nagyúr
Azért maradnék a falban/padlóban csövezésnél. Utána már levegő-víz hőszivattyúval nyomám a rendszerbe a szükséges hőmérsékletű vízet.
-
-
BigBear
senior tag
. "Csak azt nem értem, hogy ha valaki megveszi a kínai klímát (az ára vagy szimpátia, esetleg mindkettő miatt), miért nem élvezi azt otthon csendben? Helyette nekiállnak itt rugózni, hogy a kínai is van olyan jó, már majdnem jobb mint a japán stb stb. Attól, hogy keresitek az önigazolást, még ez nem lesz igaz."
Tényleg benéztem?
Akkor ez mi? Csak úgy idehordta a szél?
Az, hogy utána szépítesz, ehhez mérten édeskevés. De hajrá. -
BigBear
senior tag
Már ne haragudj, de ez egy tipikus tapló hozzászólás volt. Na ez az, ami a legtöbb topicban megy és ezért nem szeretnek az emberek hozzászólni sok témához. Adott néhány megmondóember mint most te, mindenki más meg húzzon a francba, mert csak.
Te most gyakorlatilag kijelentetted, hogy mindenki akinek nem japán klímàja van, tartsa meg magának a véleményét, kussoljon szépen otthon.
Na, akkor kérném a topicgazdát, nevezze át a topicot japán klíma topicra. Bár ennyi erővel be is zárható, vegyé' japán klímát az a tuti, minden más szar konklúzióval.
Hihetetlen, hogy egyesek milyen mélységekig tudnak elmenni. Szánalmas.
("Lézer Dzsoni arany átköltve: akinek nem japcsi klímája van, annyit is ér")
Mindenkitől elnézést, nyugodtan lehet törölni, tiltani csak ezt már sokallottam kissé.
Még ha nem normális stílusban írtam volna a tapasztalataimat én is, vagy nem a saját készülékeimet hasonlítottam volna össze, egy normális konklúzióval... Ehhhh.... -
Hidd el a többség azt teszi, mint én is.
Klíma laikusként, csak annyit fűznék a kialakult vitához, hogy Japán elég sok mindenben bizonyított már, de ez Kínára is igaz, viszont vannak olyan termékek amiből csak Japánt veszek.
Amikor kerestem Klímát, senki nem akart lebeszélni a Gree-ről! Aki felszerelte nem forgalmazott Dainkint, ezért 2 opció volt, Gree vagy Midea. Gree-ről több, jobb tapasztalatokat olvastam, ezért esett erre a választás. Főleg mikor megtudtam, hogy épp akciós nála a Comfort +. 165 vagy 170 volt. 180 alatt sehol nem láttam. Beszerelést 40-ért csinálta, bőven a legjobb ajánlat volt, és várnom sem kellett sokat.
Ha lett volna nála daikin, valószínű akkor is ezt választom, mert úgy gondolom, hogy hiába nagy márka a belépőszint, az nem feltétlen ugyanaz mint a közép, felső kategória. Többet nem akartam rászánni, mivel számomra új dolog volt. A következő klímám biztos, hogy japán lesz, már csak összehasonlítás végett is.
Egyébként így több mint 1 hónap után, teljesen megvagyok elégedve, persze van 1-2 apróság ami még megoldásra vár. Hangtalan, nálam mindig autó módban megy, éjszaka is szépen csendben dolgozik. Fogyasztással is teljesen megvagyok elégedve, múlt hónap 3500ft körül lett, és szinte egész hónapban ment. 23-24-25 fok között váltogattam. Többre számítottam.ELACielvtárs: Ez egy nagy +1, sajnos.
-
LanyUs
őstag
A probléma ezzel kezdődött: "Úgy néz ki a Gree szép lassan felfejlődött a Daikin szintjére, csak a fórum fő hangadói megmaradtak egy nosztalgikus állapotban." - de az érvelés kimerült, hogy anyunál ugyanannyi a beltéri hangereje kimérve, mint az otthoni daikinnak. Érvelés vége... és több érv nem született.
Viszont Mindenki elfogult. Mert azért szereltettem fel 3 különbözőt, mert ... így van. OMG A célja lehet jó, de sajnos waste of time. Mert itt pont érdemes megfizetni a minőséget. Rám hatással volt, ezért holnap szerelik le a Fujit és a Daikint is. Cserélem az általa javasolt Gree-re. Hálás is vagyok, mert felszabadult 200 roppantyú
-
Zeki
nagyúr
Nehéz felfogni mi a célod itt.
Unatkozik?
Ja, amúgy anno a JV1B-s Daikinnak a kilépő levegőnél volt egy bolyhos textil csík. Nem a légterelőn, hanem előtte. Lehet az is a hang csillapítása miatt volt.
Nem kérdés, hogy fejlődnek a kínaiak is, sok mindent ellopnak,meg maguk tökéletesítik.
Most kiderült, hogy egy csomó vérnyomáscsökkentő gyógyszer alapanyaga is kínai, akik lazán vették és rákot okozó szer is van benne, miért ne alapon.Lehet tesztelgetni, hogy x kínai gép már van-e olyan jó mint y japán. De ha egy árban vannak, én nem adnék azért 180 ezret, hogy én legyek a tesztelő.
-
ZnVjaw0K
tag
Apámnál bizonyított, anyámnál bizonyít. Itt se látok rá több panaszkodást, mint bármelyik japánra. Mi kell még?
szerk: Ja, tudom, ne is válaszolj! Elfogultnak semmi nem elég. A márkahűség szép dolog (lenne, ha nem néznének érte hülyének a gyártók úgy általában), de az elavult információkra alapozott evangelizálás értelmetlen. Nem segítség és nem tapasztalatmegosztás az új vásárlók és a többiek felé, csak propaganda.
-
Akkora szellozes siman lesz, azzal nem hinnem, hogy gond lenne.
A zajongas resze igy is meg van oldva, mivel azert a masik helyisegbol sokkal kevesbe fog athallatszodni, szerintem, a meleg meg igen, necces, de erkelyrol bevezetni se igazan lehet lyuk nelkul, ott ugyanugy nyitva kellene hagyni az ajtot, de pluszba ott meg kozvetlen abba a szobaba jonne be a meleg, plusz a zaj se lenne annyira blokkolva, meg az erkely ajto nem maradhat nyitva nap kozben, be lehet maszni, ha valaki nagyon akar, szoval ott mindig ujra kellene szigetelni, a masik szoba meg nincs hasznalva semmire kb es a furdoszoba felol is megkozelitheto.Klasszikus mobil klimaval se latom, hogy elorebb lennek, azt meg az ablakon kellene kivezetni es leszigetelni, macerasabb lenne az ablak hasznalata, zajongana, plusz a Fischer futeni is tud, ami telen jol johet bemelegiteni a furdoszobat pl.
Vagy tevedek?(#23964) Core2duo6600: Fischernel ez kicsit maskepp mukodik, az 2 reszbol all.
-
F-ECT$
titán
Van mobil és split klímám is, tudom hogy ég és föld a kettő. De egy split szereléssel kb 2x annyiba kerül + a gari miatt évente még 8-10e Ft a tisztíttatása, így hiába fogyaszt keveset, ha pár 10 napot megy csak a klíma, akkor sosem fogja behozni ezt a különbséget a split.
Mondjuk nem ártana picit több részletet ismerni: hány napig menne éves szinten, mekkora helység, mennyi a keret rá, hány fokot kellene hűteni / fűteni, stb.
-
F-ECT$
titán
-
Vérboci
addikt
mindig elfelejtem, hogy windy az atyaúristen néhányak szemében (hangsúlyozom, hogy nem ő állítja magáról) a többi szerelő meg hazug tróger (ezt sem windy állítja)...
ezer ponton lehetne ellenvéleményt felhozni... pl. elromlani az tud, amit felszerelnek. az anyahajó meghibásodások száma például magyarországon évek óta nulla...
5 év gari van a kínaiakra, utána pont leszarom ha tönkremegy
-
Zeki
nagyúr
??
Arra gondolsz hogy kint a klíma, és befújja a hideget? Ahhoz is kell valami nyílás. -
F-ECT$
titán
Nem sok, kereső alapján ezt találtam:
"Sziasztok, adott egy teljesen egyszerű olcsób fajta 4-5-6 éves orion split klíma. Én 1 éve lakok itt, (albérlet). Eddig tök frankó volt a klíma, kb 25nm-t egy 10-15 perc alatt behűtött úgy hogy már kicsit "fáztam" is. Azaz ki kellett kapcsolnom. Most meg feltűnt hogy tökre gyengült. Hiába állítgattam a kapcsolóval, hőfokot 17C ra levettem. Nem fúj annyira jéghideget eddig mellette állva érződött a jó hideg."
-
baloghgabor
aktív tag
Csoda értékei vannak az már biztos. De ennyivel nem ér többet, mint egy kicsit kevesebbet tudo. Mondjuk ez már olyan kategória, mint autóban a luxus kategória, nem feltétlen tud annyival többet.
Mondjuk a wifi engem soha sem hatott meg. Ha napközben be van állítva egy értelmes hőmérsékletre, de akár utána is, akkor nem kell messziről piszkálni, meg persze itthon sem. Jó, van aki szeret játszani, tudom -
hackeeeee
Jómunkásember
Szellőztetni kell.. Plusz, mivel panel, van központi szellőző rendszer.. az ellen semmi nem véd..
2 szobában padlószőnyeg van, 1-ben parketta. A 2 padlószőnyeges szóba, ha belefér az időbe negyedévente, de ha nem, félévente legalább egyszer, de van amikor kétszer ki van takarítva, és semmi. Attól még ugyan ez a helyzet..
-
TeeJay
félisten
igen csak amíg nem látod élőben működni tényleg el nem lehet képzelni a háromszoros árat
na most már vágom miért annyi
nem szaroznak a japánok, ez tényleg bitang egy klíma és nem fog lerobbani a nyár kellős közepén
gazdagéknál meg van pénz nekik tényleg ezt éri megvenni aztán hadd szóljonZeki :
gondolom azért rakták fel mert 60nm a kecó és 6. emelet, felette már csak tetőteres lakás van
illetve délkeleti a fekvése szóval úgy 2-ig tuti oda süt a nap reggeltől
meg volt a tulajnak pénze vagy átk*rták és sima 3,5 kW-os Daikin is elég lett volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest