- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Szerintem jobb is
Legalábbis régen konvektor volt, ott a padlóhoz odafagyott az ember lába (földszint), amikor a fejmagasságban meg már kezdett túl meleg lenni. Most szintén földszint, de klíma fűt... úgy állítottam be, hogy pont az ágy alatt átfújja a meleget, így az ágy körül kellemes meleg a padló, és a levegő hőfoka is egyenletes érzésre. Persze cserébe kavarog a levegő némileg, de így beállítva közvetlenül soha nem ér.... ezért is fontos a klíma elhelyezése.
Azt a grafikont nem is tudom, hogyan bírták összehozni a klíma - radiátor viszonylatban, hiszen a klíma direktben keveri a levegőt, nem csak passzív áramlás van, mint radiátor esetén, így pont hogy kisebb a hőmérséklet különbség függőlegesen.
-
arcitec
addikt
"Kicsit elveszek a hozzászólásodba..." Nyilván való ha valaki nem ért valamit és ráadásul olyanokat ír mint te,annak csak ez lehet a válasza. Ha 3 -at szereltek fel meg főleg rossz a számításod. Nálad ezek szerint 2x2 néha 5, nem is csak 3.
Pesten légy nyugodt nem mennek a város egyik feléből aznap a másikba. Azért írtam, hogy optimalizálnak. De hát ezt sem érted.. Sorry
A mesterekről meg annyit, ha van aki kifizeti őket miért is ne kérnének 20eft-ot. Egyébként én "csak" arra próbáltam célozni, hogy nem olcsó, nem feltétlen azt, hogy megérdemlik vagy sem,azt döntse el ki - ki maga. Nézz meg egy tanári fizetést, arra persze nem fizetnének ..
-
arcitec
addikt
No és a klímát kinek fizetted ki? Meg a + csövezést,no meg a matekod 1 klímára számol es min 2 ha nem több ami felmegy.
Aha meg a min 3× karbantartás ,ha nem fűtesz,ami szinten sokaknál már a 20eft.ot is meghaladja PER GÉPes az meddig tart mennyi költségen. A kiszállást meg nem nagyon számolnám,mert optimalizálás is létezik. Szóval nem olcsó maradjunk annyiban, bár ma már mi nem. Egy auto szervíze is húzós.
-
LanyUs
őstag
Nézegetem én is őket. Úgy látom, hogy kettő kategória van. 1. a dolcsi miller, aki simán megrendeli a Wellis jakut 5 millióért és van a magam fajta középréteg, aki gyűjtöget rá több hónapig és kiválaszt egy "gyengébb" 1,2 millió körülit... evvan
Idén már nem is lesz
Most tekintsünk el a felfújható 3. kategóriától
Amúgy a terasz alatt van szerelve a és a kültéri egység annak közelében lenne. Azon gondolkodtam, hogy a klóros pára árthat-e a gépnek? Illetve van klór nélküli megoldás is ha jól tudom.
-
pitiless
senior tag
Akivel én csináltattam a két klímánk szerelését, mindkét esetben hiánytalanul hozták amit kértem. Az egyiket előre kifizettem, majd náluk volt tárolva hónapokig, amíg be nem tudtunk költözni a lakásba. A munkadíjat utólag rendeztem, átutalással. A második klímánkat felszerelték, kb. két hét múlva küldték ki a számlát postán, hogy majd utaljam, 30 napos fizetési határidővel. De nem egy ilyen céggel csináltattam, akinek van egy mobilszámos elérhetősége. Van bemutatótermük, rendes elérhetőségük. A van egy email-em (még ha saját domainen is), de se adószám, se telephely nincs megadva "cégektől" egy biztosítótűt sem vennék.
-
arcitec
addikt
Ha létezik a terméknek fő forgalmazója - úgymond képviselete - (jó pár klíma márkának van, de lehet mindnek) akkor bizonyos esetekben - lehet egy ilyen is az - a képviselettel egyetértésben,annak segítségével, lehet másik garanciális tevékenységet végző céget választani. A karbantartáshoz(garancia feltétele), meg tudjuk "elég" az arra jogosult szerelő általi számla,vagy pöcsét.
Az meg hogy így járt az pech semmi több, igen úgy jó,ha minden passzol, de némi bizalom kezdésnek mindenképp kell.. -
valakky
aktív tag
Sok esetben én azt mondanám, inkább egy ablakklíma apróhirdetésekből, ha nincs idény, akkor kb. 30 ezer forinttól indulnak, és gyakorlatilag elnyűhetetlenek.
Ha levehetőek az ablakszárnyak, akkor egy átlátszó műanyag lap olyan 10e ft környékéről már a helyére szabható. Nem szép az sem, nem is annyira hatékony, meg hangos is, meg ha több helyiség van, akkor az egyikben fázik az ember, míg a másikban meg 25 fok lesz tőle. Bár most egy konténerirodában egy tök halk Gree-t láttam, tényleg csak a ventiszelet lehetett hallani.
Költséghatékony, van vele macera, mert valamire rá kell rakni és azt rögzíteni is kell, az esztétikába is belerondít, de olcsó szükségmegoldásnak pont jó.
Cserébe nem kell a csövezéssel bajlódni, meg kiöntögetni a kondenzvizet.
Amerikában pl. leveszel a polcról egyet potom 200 dollárért bármelyik szupermarketben, a házak kialakítása olyan, hogy betehető-kivehető a legtöbb helyen. -
spiritex
veterán
Aggodalomra semmi ok. Nem a 2088-as GWP-jű R410a-val működik (mint oly sok más klíma), hanem a 3-as GWP-jű R290-el, illetve -ahogy mondtam- alig kell mennie, olyan gyorsan hűt. Lehet, hogy az is hozzájárul ehhez a hatékonysághoz, hogy a szoba mérete csak 15 nm.
(#32771) edk
-
pitiless
senior tag
Azóta jócskán emelkedtek az árak. Nekem április végén szereltek fel egy 3.5-es FTXP-t, 275e körül volt maga a készülék. FTXM-et szerettem volna (azt tavaly szereltettem), de tavalyhoz képest annyit drágult, hogy annyit már nem akartam rászánni, meg végig gondolva nem is tudtam volna minden funkcióját kihasználni.
-
Gubu0101
veterán
Nem is vettem annak
Csak gyors elmondtam a véleményem,minden napos felhasználó ként.Ugye ezekről a márkákról nem nagyon van info nem is sűrűn szerepel a fórumban,csak pár bizonyos márka.
Majd az élettartam megválaszolja meddig képes működni.Garanciális ügyintézéssel nincs gondom,szomszédomban lakik aki beszerelte és ezeket intézi és aki majd jön az éves karbantartást megcsinálni. -
Gubu0101
veterán
Mi is azzal fűtöttük végig a telet (6. emelet legszéle,szigetelés nincs,régi fa nyílászárók,redőny van)gyárilag fűtőszálas nem is volt probléma a jegesedéssel.Természetesen hallani főleg nagy mínuszokban,hogy valaki dolgozik az erkélyen
De minket nem zavart,szerintem még elviselhető kereteken belül volt a zajszint.Ha így teljesít és elkaristol 10 évig akkor a kövi is ilyen lesz(ha még fogják gyártani)tehát én se cserélném le másikra
-
Annyi hogy most hallottam a kültérit is, de az is hangosabb mint a Daikin kulterije, és kis rezonancia is van. Összességében fűtésnél lenne érdekes mit tud, illetve most nem volt nagy feladata 26 fokban 25re hűteni...
Hutesre szerintem nem rossz, de a Ftxp20 után amit Windy ajánlott tuti nem cserélném le... S nálam fűtésre is használva van a klíma így sokat megy...
-
Gubu0101
veterán
Nekünk RCool van(3,5 kW) napközben "egyes" fokozaton megy de nem zavaró,nem is kellett még se hűtésnél se fűtésnél magasabb fokozat,éjszaka meg ott a sleep fokozat és szinte hangtalan.Erkélyen van a kültéri ,nyáron csak szél hangot hallani ha jobban felpörög télen azért néha jobban hallani,de köszönhető annak,hogy az ablak alatt van és csak léc-hungarocell-léc választ el tőle,de még így sem elviselhetetlen.Októberben lesz 1 éve,hogy be lett szerelve,eddig tökéletesen meg vagyok elégedve
-
arcitec
addikt
Azokat a számadatokat(pára),meg a marketing cop értékeket felejtsd el. Nem az a lényeg, max. egy tájékoztató adat. A Dry funkció is érdekes, mert ahhoz hogy hatékonyan kicsapódjon, megfelelő hidegnek kell lennie. Nálunk nem működik, mert használatával meg hideg lesz és nem hatékony. Úgy, hogy marad a páramentesítő,ami úgy működik,hogy kicsapatás után felmelegíti a levegőt,gyakorlatilag meleg levegőt fúj ki.Így nincs esélye a bacinak. A klíma meg annyit megy amire a komfort hőmérséklet érzet megfelelő, max 22-23 fok, esetleg alváshoz kicsivel 22 alatt.
-
arcitec
addikt
Azért ott valami nem stimmel. Oka van, hogy büdi. 1.) Meg kell mérni a helyiség páratartalmát. Ha 60% fölött van tartósan, az nem biztos, hogy jó. 2.) Mióta megy a klíma a legutolsó karbantartás fertőtlenítés óta? 3.) Miért nem fertőtlenítitek le? 4.) Ha ezek után is büdi,nyilván klimásnak is meg kellene nézni. 5.) Rendesen kifolyik a víz a kültérre?
-
Male
nagyúr
Na ja, ha olyan tiszta lenne az, akkor nem kéne tisztíttatni-fertőtleníteni a beltérit... merthogy pontosan az a mocsok és baktérium tömeg csepeg ki a vízzel, ami bent is megbetegedést okozna.
Sok normális ember ennek megfelelően foglalkozik is vele, és úgy oldja meg az elvezetést, hogy ne csepegjen a járdára, és így az arra járók nyakába... persze, ahogy a kutyasz@rnál, úgy ennél is van akit ez nem érdekel.
-
Fr3eWar
őstag
Pontosan, nálam is majdnem leverte a biztosítékot az eszmecsere.
Klímánál koszosabb víz már tényleg csak az amit a budiba lehúz az ember.
1:1-ben a szoba/lakás nedvessége, kilihegett levegő, bőrön keresztül elpárologtatott nedvesség összegyűjtve, esetleg hozzáadva némi tiszta mosószeres víz a frissen teregetett ruhákból. -
-
-
Jose26
tag
Sziasztok,
ugyan tudom, hogy nem adok-veszek témakör (nem is kérek pénzt érte) de van egy midea dual klímám otthon amit le fogok cserélni mert korszerűsíteni szeretném.
Nem egy mai darab, az egyik beltéri rendesen ontja a hideget a másik max langyos ergo lehet tölteni kell (R407c közeg) ami egy kisebb vagyon, így inkább beruházok egy újra.Így abban az esetben ha valaki SZAKSZERŰEN leszereli - értem ezalatt hogy ért hozzá, és az sem baj ha van papírja hozzá - akkor elviheti ingyen amennyiben számára értékekt jelent.
Max 2 csomag haribót kérek cserébe a gyerekeknek.
Fontos nem MEKK ELEKET keresek, hanem aki felelősségteljesen tudja leszerelni.
kérésre küldök képeket, semmilyen extra alpin munka nem szükséges, mindien könnyedén hozzáférhető egy sámliról is akár.
helyileg bp 4 ker káposztásmegyer 2-ön van.
Privátot küldjetek kérlek.
-
dr.bubo
őstag
Azért, hogy a lakásban kellemesen hűvös legyen, mikor hazaérünk.
Én nem nézem a fogyasztásukat. Átalányban vagyunk. tavaly májustól szeptemberig szinte minden nap mentek a klímák. A havi díjunk 3 ezer forinttal nőt meg, úgy, ősszel és tavasszal kicsit fűtöttünk is velük, de még egy elektromos sütő is beüzemelésre került, és az is heti 3-4 alkalommal használva volt.
-
Male
nagyúr
Élettartamot a ki-be kapcsolgatással szerintem inkább csökkentesz... legalábbis ha jól emlékszem Windy írta itt a topicban, hogy ezeknek a kompresszoroknak az indulás-leállás ami számít, ha folyamatosan jár, akkor úszik az olajban és gyak. nem kopik semmit.
(Amúgy én is a folyamatos járatás pártján vagyok, ez időről-időre előkerül itt, nem is kezdek bele újra, mert ez olyan ki-miben hisz kategória)
-
-
kozek1723
csendes tag
A lakás teteje közös tulajdont fog képezni, viszont sikerült már most remek kapcsolatba kerülni a leendő szomszéddal, akinek ráadásul hasonló tervei vannak. Egymásnak beleegyező nyilatkoazoton engedélyezzük a beépítést, és így a tető mindkét felületére pakolunk majd 5-5 kwp-ot. Viszont mivel a szolgáltatónak a megtermelt áramot eladni nem akarom, ezért praktikus volna teljes egészében elhasználni.
A jelenlegi havi fogyasztás két személy mellett egy 30%-kal kisebb lakásban (legkevésbé sem energiatakarékos fogyasztók mellett) 120-150 kw/hó. Úgy sejtem, hogy a 30%-os élettér növekedést valamint a fogyasztók számának növekedését fogom tudni kompenzálni azzal, hogy mindenből nagyon odafigyelek az energiabesorolásra és így végsősoron 150-200 kw/hó közé saccolom a havi fogyasztásomat. Erre kell rákalkulálnom az egy vagy több klíma fogyasztását, ami csak nyári időszakban történő hűtés mellett közel sem lesz annyi, mint amit egy 5kwp-os napelem rendszer megtermel egy évben. Ezért mindenképpen úgy kéne berendezkednem, hogy elfűtöm a maradékot, vagy teszek egy nyilvános elektromos töltöt az utcára
.
Sajnos pont azt nem tudo nagyságrendileg sem kiszámolni, hogy 1 vagy 2 extrém esetben 3 klíma évi szinten mit fogyasztana hűtés fűtés esetén ezen a méreten. Ha a hasamra kéne ütnöm, akkor minimum megduplázná a fogyasztásomat, ami így +2400kw/év. Az 5kwp napelem rendszer itt még mindig többletet csinál, ellenben a rezsimet közel nullázom.
Hogy a klímás fűtés megéri vagy sem? Amíg a gáz ennyibe kerül, addig itt semmi nem éri meg. Ellenben ha hűteni mindenképpen akarok, akkor klímaberendezést (vagy többet) mindenképpen kell vennem. Így a beruházásom költsége fűtéssel vagy anélkül ugyanaz. Természetesen ha csak azt nézem, hogy mindössze havi 11ezret spórolok (évi 132e), de költök 2 millát egy 5 kwp-os solar rendszerre, akkor valóban elég soknak tűnik a 15 éves megtérülési idő. De az még mindig 6,6%/év. Ugyanakkor egy MFB hitellel inkább a törlesztőt fizetem a villanyszámla helyett és még zöld is vagyok
. A 2m-et pedig ha PMÁK-ba kötöm infláció+1,7%-ra, akkor a megtérülésem már 10% feletti, szóval majdnem 9 év alatt oké vagyok. Eléggé elkanyarodtam a témától de nagyjából ki kell, hogy jöjjön a matek.
Holnap találkozok a gépésszel, fogok kérni klímára is ajánlatokat, úgyhogy kiváncsian várom mit fog javasolni. Milyen teljesítményt, milyen elhelyezéssel, milyen márkát és típust preferálva. Fisher Comfort Plus-ról mit gondoltok?
https://www.klimaprofi.hu/fisher-comfort-plus-fsai-cp-120be3-fsoai-cp-120be3-oldalfali-mono-split-klima-3-5-kw?keyword=fisher%20comfort%20plus
Ugyanez 5,2 kw méretben 326e. Nem lennék szomorú, ha 500e-ből megúsznám a klímakérdést.
-
TeeJay
félisten
ahogy láttam évek óta alig van árkülönbözet a 2,5 meg 3,5kW klímák között akkor ha már ugyanannyira tud leszabályozni én a 3,5kW-os klímát venném akár még 18nm panel szobára is mert puff 10-20ezerrel kerül többe mint ugyanabból a 2,5kW-os na de ha hazaérsz 1x és éppen nem ment a klíma bent van 30-32fok panelban akkor jól jön ha combosabban tudja lehűteni
meg inkább a nagyobb legyen alacsonyabb fordulaton járatva mint a kisebb normál fordulaton vagy néha maxon.
BKK-s buszokon is meghal a klíma ha jön ilyen 38-40fokos hét és nincs menetszél ami tudja hűteni
jobb erre is gondolni mert ugye oké hogy 2,5kW a hűtőteljesítmény de az valami 28-30fokon tudja ha jól emlékszem és ahogy megyünk a 46fok felé annál jobban csökken a hűtőteljesítménye -
dobolan
senior tag
-
LanyUs
őstag
Szerintem az FTXP is le fog állni. Nem gond! Programoztasd át és rendben is lesz. Addig pedig annyira állítsd be a hőmérsékletet, hogy ne álljon le majd átkapcsolod venti módba és fél óra múlva ki.
De ha megfigyeled nagyon lassan, szinte észrevétlenül azért jár a beltériben a levegő, de szerintem sem elegendő. Jobb az, ha mozog rendesen a levegő. A Fuji klímám se büdös, pedig legalább 7 éve megvan már. -
ProdyG
őstag
nem rossz
gondolom fel kell tenni egy App-ot a telóra, aztán onnantól kezdve arról mehet minden.
hülye kérdés: ha pl 1 hét után mész haza és érkezések előtt 1-2 órával bekapcsolod a klímát, akkor nem gáz, hogy mondjuk 1 hete nem volt szellőztetve a házban? A klíma szépen lecseréli a benti "állott" levegőt?
Én régimódi szokás szerint szeretek szellőztetni klímaindítás előtt, de végiggondolva lehet ez felesleges dolog...
Klímaindítás után már nyilván nem nyitom ki az ablakot. -
törölt tag
Ebből a grafikonból egyértelmű, hogy simán 1,3kW alá is bemegy elég rendesen.
50-80 Watt közt van a 2 db ventilátor.
A dolgozószobait nézve 5:15 körül csak a két venti forgott.
De 5 és 6 között azért ment a kompresszor is szinte mindig, kivéve
az előbb említett időpont körül.
Kb 180 Watt volt a fogyasztása a csúcsokon.
Abban az időszakban 5-6 fok lehetett kint, olyan 5 körüli COP-al dolgozott.
Ez azt jelenti, hogy 900 W leadott hőteljesítményed lehetett az említett időszak
tüskéin. De a tüskék előtt-után meg kb 6-700 Watt.Viszont Netpok2 első grafikonján, ami finomabb felbontású,
látszik hogy picit megpörgeti a kompresszort, felpörgeti a kondenzációs nyomást,
hagyja visszább esni, és újra rádolgozik egy kicsit.
Perferám ugyanígy működik. Nem áll le, inkább rá-rádolgozik, közben alacsony
fordulaton forgatja a kompresszort.
Csak akkor áll le, ha így is emelkedik a célhőmérséklet felé a helység.
Szerintem így van jól. Gree-t még nem láttam így dolgozni fűtés módban,
kíváncsi lennék rá Netpok2 milyen klímáról tett grafikont. -
Chaser
legenda
300 alatt nálam tuti volt, az biztos, de már rég volt, nem jegyeztem fel mindent, klíma sincs meg lakással együtt, nem tudok mérni...
TeeJay
neked az van? ma akartam megrendelni, el is felejtettem ( : de még vaciláltam a mitsun issumsang
jól látom hez a pana is a törököknél készül? klímagyártó nagyhatalom lesznek v mi -
-
-
tboy72
aktív tag
Nem kötekedek én, félre ne érts, csak így nem lehet tudni semmit a grafikonból, ha nem jó a mértékegység.
Ha mondjuk 1 perces intervallumra ír 322Wh fogyasztást, akkor az 19320 Wh egy óra alatt, vagyis 19,320 kWh.
Nem hinném, hogy 1 óra alatt neked a villanyórádat 19,320 kWh-val megpörgeti a klíma.
Meg azt sem, hogy a klímád majdnem 20 kW teljesítményű (elektromos)
Érted miért baj a rossz mértékegység?
-
LanyUs
őstag
Ez azért fontos, mert nekem is halk a 2018 májusi telepítés. A 2018 novemberi már nem volt oké és ez a februári sem. Ma jönnek a srácok, szétkapják a kültérit gyorsan és újra összerakják tömítésekkel. Amúgy valóban jól fűt az FTXP. Próbaképpen 30 fokra tettem a melléképületet és 700-800w-ból tartotta a 0 fokban éjjel 55m2 közepesen szigetelt ( födém még befejezetlen ).
-
WaterWave
veterán
Nem értem a hangosságot... benti egység 18-22 dB, kintik általában 45-50 között...
Az hogy mi hangos totál relatív...
20 dB hangtartományban simán lehet aludni... sőt, ha fáradt vagy még észre se veszed..
Az hogy majd idővel mi lesz nem tudom, Daikinnak is van hangja, ahogy a Fishernek is, vagy a Fujitsunak. -
Ijk
nagyúr
Már mire értve a panaszt?
Szerintem zajra szinte irreleváns, esetleg akinek van összehasonlítási alapja, bár már azt is megkérdőjelezem ha nem tökugyanarra a bakra, ugyanúgy szerelik be.
A zajkérdés annyira emberfüggő, relatív, hogy nem lehet belőle statisztikát készíteni. De én pl. a légmozgást sem tolerálom, ezért maradt a konvektor. Persze a hidegnél vagy a forróságnál még mindig jobb a folyamatos szél, de ha van választás akkor más alternatívát keresek. -
WaterWave
veterán
Igen, kevesebb audi fogy mint merci, ezért az audi rosszabb autó...
Viszont az összefoglalóban akkor legyetek szívesek beírni, hogy csak daikint vegyen az ember, a többi szar. Mert kb ezt olvassa az ember...
Az hogy mondjuk 2017-ben a legtöbb ac-t a gree adta el, az senkit se érdekel, szegény emberek, majd most szereltetem le én is, aztán dobom ki, veszek egy daikint hogy prohardver kompatibilis legyek -
Chaser
legenda
+10 foknal 2-400w-okat mertem, 400 ha kanikulat akarok bent ( :
Ez 1db klima, 3,3/3,8kw, 100legm3/37nm
Este leadtam a havi allast, majd megnezem mennyit ment az ora, iccaka' mondjuk nem.neztem milyen ido volt, amikor reffel jottem 6 fokot mutatott kintre az appSzerk:
pjen
Enyemnel 23 v 4 az az ertek, amikor mar egyertelmuen melegot fuj be, alatta langyos, nalam mindig annyi a minimum
Elso emberke volt aki hallott a "h" tarifarol, de pontosan nem tudta h mit takar, csak ha klima a futes az legyen, de mar ez is valami ( : -
TeeJay
félisten
én meg a folyosóra vittem egy 1,5-ös MBCU-t saját C13A kismegszakítóval és a végén van 3-as WAGO
így arra 2 azaz kettő klíma nyugodtan rácsattintható ami a nagyszobát és a szemben lévő középső szobát vígan el fogja látni kb. örökre
a saját kismegszakítóval meg áramtalanítható is amikor csak akarom
ha jönnek a klímások nekik meg csak a kábelcsatornába be kell húzni a 3eres kábelt aztán be a WAGO-be és mehet is fel a kismegszakító -
Male
nagyúr
Valami más lehet, mert olyankor is olvaszt, amikor nulla jég van rajta... bár lehet, hogy igazad van, csak van egy extra is, hogyha elég hideg van már kint, akkor X időnként viszont mindenképpen olvaszt egy kört. (viszont a jég nélküli leolvasztás elég rövid... ez mondjuk kiderülhet abból, hogy mennyi hőt von el a levegő hőmérséklethez képest a leolvasztás során... amíg jég van rajta, addig biztosan többet, mint amikor már nem jeges)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest