Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lacy027 #36997 üzenetére
Figyelj józan paraszti ésszel ezelőtt x hozzászólással leírták már neked windy is hogy a gép jó volt amit elvitt tőled és ez is jó ami nálad van.. valószínűleg csövezéssel, áthelyezéssel történt hiba amit 3 kókler szerelő közül akit kihívtál elszúrt valamit vagy éppen te amikor feszegetted a csöveket vagy gázt engedtél ki vagy nem tudom éppen mit csináltál... józan paraszti ésszel egy abszolút laikus fejjel én megértettem.. te miért nem érted meg?Innentől senki nem fogja neked itt megoldani a problémádat, hanem hívj ki egy szakembert és nézesd meg vele, tetesd át vagy hagyd itt új csövezéssel vagy a fene tudja...Azzal hogy itt azt bizonygatod hogy nálad nem jó a dolog azzal senki nem tud egy fórumon, topikban mit kezdeni, mert a szakemberek Windy, ashla, Klímás már leírták a véleményüket feljebb többször is... tehát marad az hogy a telepatikus megoldás helyett hívj ki egy valódi szerelőt, ne a szomszédot,nézesd meg újra, vagy nem tudom.Megérti mindenki hogy gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest