- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Szia, Elsőre is köszönöm a választ.
110 lovasakat nézem mindenképp. Azok ha jól tudom Inkább bosch rendszerűek ezért lehet velük kevesebb a baj. Benzines fele hajlok igazából. Csak van pár hdi is jó áron amire tudnék még költeni használat előtt. Csak azt nem tudom bele merjek e ugrani egy 200ekm-es futású ilyen jószágba vagy fix anyagi csődnek ígérkezik -
-
-
Kornel
veterán
swift2-nél nagyon meg kell nézni a váltót, mivel lehet, hogy szar.
a gyári is tud róla, csak hallgat.
van akinél előjön, van akinél nem.
ezen kívül nagy baja nincs, a láncos motor nagy előny, motor élettartam lánccal, olaj kell neki, és elmegy bármeddig, amikor kocsit nézegettem legutóbb, láttam egy 260 ezret futottat is, szépen járt.futómű nem rossz, de egy H&R szettel még jobb
-
a_tesz
Korrektor
A második rendben van, szülőknek ilyen van feketében, most lesz 7 éves, de eddig két baja volt, egyszer a kulcsban lemerült az elem, tavaly télen meg az akksi dobta be a kulcsot
Sokat vezettem, miután megvettük, azon kívül, hogy magasan ülsz benne (mint minden mai autóban), nekem teljesen bejött. Pesten és autópályán nekem 7 liter volt az átlagfogyasztás, országúton 5,5, de volt ismerős, akinek mindegyik érték két literrel több volt. Szerintem észfüggő, mert azért lassan én sem szeretek menni...
-
!Overdose!
őstag
A fogyasztásával elégedett lennél. Le se merem írni, hogy nekem mennyit fogyaszt városban (Bp), mert ahogy olvasom itt mindenki 10 körüli értékekkel dobálózik, ami szerintem horribilis, persze az én útvonalamon nincs nagy dugó és a táv is hosszabb. Iszonyú rövid idő alatt melegszik be még nagy hidegben is. Viszont a te keretedből fiatalabb, modernebb, biztonságosabb autót lehet venni.
-
-
footy
addikt
Swift : Olyat kell venni ami tetszik is, de a Swift kicsi belul nagyon es a csomagtartoja is. A 6-7L szerintem max vegyesben, vagy a fedelzeti szerint. A spritmonitoron nezz szet, en 7,5 alatt nem latok varosi fogasztast.
Leon: En ugy tudom hogy ebben az 1.6 16V nem tul jol sikerult konstrukcio. (nekem EGR es hajtokarcsapagy problema remlik, de majd valaki megmondja ha nem jol emlekszem ) A fogysztasa viszont tutira nem lesz 10 alatt varosban.
Golf5: Ennyiert tuira sok lesz benne.
Civic?
-
footy
addikt
Ha a szívemre hallgatnék akkor a Swift lenne, olcsó fenntartási költség / megbízhatóság, feleség és 9 éves gyerekkel lehet már kicsi lenne ?
Szerintem a stift kicsi, a Jazz sokkkal nagyobb belul.Ha az ízlésemre akkor a Leon 1.6 lenne a legjobb, ismerősömnek volt megbízható és szép autó, népítélet elég rossz dolgokat olvastam róla
1P vagy 1M Leont nezegetsz?Ha pedig a kis fogyasztásra mennék rá akkor a Golf V nagyon tetszik az 1.9 TDi de nagyon félek a szerviztől / kettős tömegű lendkerék
Szerintem 1,5-ert csak lerugottat kapsz. Varosba en dieselt biztos hogy nem vennek. Ha megis dieselt akarsz, akkor erdemes utanaszamolni, hogyha karacsony utan kettostomegut kell cserelni, akkor mennyire esne jol/ferne be a keretbe.A focus2 egyebkent nem tetszik? Corolla?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest