- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Szil
tag
-
N.Szil
tag
válasz szőröscica #205652 üzenetére
Ha viccnek szánom akkor a bikuci.hu-ra írtam volna.
-
tboldi
nagyúr
válasz CrazySouls #205641 üzenetére
Én egy nagyon-nagyon fullos Lancia Musát keresnék, de ne hallgass rám, mert rosszul vagyok bekötve. Alapvetően japánpárti volnék, de nagyon becsípődött nálam a Lancia.
Esetleg Fiat Idea, de az olyan snassz.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Paxker315 #205640 üzenetére
TLDR szekció nincs?
Amúgy megázni nem nagyon ázott meg az elmúlt hetekben, csak a por, meg a temérdek só...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #205656 üzenetére
Igen a 2.2 d-cat az nagyon problemas tud lenni.
#nincsbennetarcsi
-
N.Szil
tag
válasz BigBlackDog #205656 üzenetére
Nem tudom hol olvastátok, hogy a LEXUS IS 220d híresen veszélyes 2.2-es dízel motorja van. Nyugodtan vállalható szerintem.
Ha ennyire rossznak tartják a 2.2-es dízel motort akkor ajánljatok jobbat.[ Szerkesztve ]
-
Paxker315
addikt
válasz tboldi #205657 üzenetére
Én meg alapvetően francia-olaszpárti [kép] , és f.s japánnal mászkálok bár vlszg azért, mert utálok autózni, gyűlölök vezetni, és, egy púp a hátamon a bódé
De egy Musát városi használatra v rövidebb kiruccanásokra simán. Ezt a "szub-kompakt egyterű" osztályt (C-max, Meriva, Jazz..) nem lehet nem szeretni, ha ésszel választ ember autót.
Egyik ismerős pont most venné az elsőkét, 3-4m közt szánna rá, és, pont ilyesmire próbálnám rábeszélni. Javarészt városban csapatna, meg néha 40-50 km-es kinti utak, semmi hosszú pályázás vagy hosszú túrák, s ilyen felhasználásra pont ezek az egyterű-négyméterkörüli formák eszméletlen ki tudják adni a svájcibecskát.#205658tboldi Tanulj meg nemet mondani, és, a saját érdekeid is figyelembe venni. Nem kell mindenbe belemenni, ha nem látod értelmét, vagy, létjogosultságát az állandó autópancsiztatásnak. Valami jó keményviasz, aztán egyszerűsödhet az élet.
-
dong86
csendes tag
válasz CrazySouls #205641 üzenetére
Szia! Egy két fényezett elem vagy egy szélvédőcsere azért nem a világ. Nem fogsz olyat találni ami tutira nem szívat meg amikkel szerintem kisebb eséllyel lehet baj:
Fiat Bravo ahogy a kolléga írta az előbb
Peugeot 307 nagyon a gyártás végéről 1.6 vagy 2.0 benzin ezek még nem a prince motorosak.
Megane 3 1.4,1.6 vagy 2.0 benzin esetleg Laguna 2008 utáni ha találsz
Hona Civic 1.4 vagy 1.6 az Ufo előtti széria Busz civic néven fut asszem
Corolla/Auris 1.6 vvti esetleg Avensis 1.6
Opel Astra H mostanában volt szó rola hogy némelyik szereti az olajat de ennyiért a kínálat tetejéről válogathatsz
Esetleg valami VAG(Octavia,Leon,Golf) a sima 1.6 MPI motorral ami nem FSI, bár van aki azt is szidja.
A trollal ne foglalkozz. -
puyde
újonc
Sziasztok!
Most perpillanat egy 2004-es Corollat nyuzok es nagyon imadom, hogy szinte semmit nem kell foglalkozni vele, de neha zavaro, hogy palyan nem tudok olyan lenduletesen manoverezni...
6-7m lenne elsosorban a keret, de tudok rugalmas lenni. Toyota marka eddig nagyon bejott, de nem vagyok markafuggo, pl a Volvo-k is nagyon tetszenek. Alapvetoen crossover lenne a cel, de ebbol a keretbol valoszinuleg nem fog olyan kijonni.
Hasznalni kb 70/30 palya-varos aranyban lenne.Tudtok ajanlani valamit ezeket figyelembe veve? Koszi!
-
félisten
-
Doki16
addikt
válasz johnny82 #205594 üzenetére
Ha esetleg mégis érdekelne a GTE, akkor állok rendelkezésedre. Immáron két és fél éve hajtok ilyen típust. Csak ha érdekel, nem rábeszélni akarlak Egy új autó persze a legjobb, ha van rá lehetőséged és is azt ajánlom
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnénk kisautót napi munkábajárósnak (2x30 km napi szinten). 1 millió Ft-ot szánna a kisasszony a projektre. Összességében valami megbízható, olcsón fenntartható kisautó kellene, ami inkább a feminin vonalat erősíti.
VW Beetle a szerelme, de szerintem ennyi pénzből csak korai gyártású és lerúgott példányt lehet kifogni. Ettől függetlenül általános infókat meghallgatnél erről a típusról is, mennyire lőnénk mellé vele...
Ezenkívül milyen típusokat lenne érdemes nézegetni szerintetek? Kiskunhalasiak vagyunk, környékben magánszemélyektől ajánlatokat is meghallgatnék szívesen.
Köszönöm!
• Honor Magic5 Pro •
-
őstag
válasz Doki16 #205676 üzenetére
Nagyon köszi, rendes tőled. Nagyon szeretnék GTE-t, de a garancia hiánya miatt nem merem bevállalni. Ami igazán tetszik belőle és nem sok a km se benne az meg már 9M+.
Most azon gondolkozom, hogy veszek 1 autót, amire nem sokat kell hozzáraknom és ha lesz 1-2 év múlva használt, de még garanciális Octavia, vagy Ceed, akkor váltok. Tudom, hogy kisebb és is kombi, de újszerű és olcsó ez az Astra. Ezek az 1.2-es motorok milyen megbízhatók?
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz puyde #205684 üzenetére
1.8-as, hibrid C-HR-t és 1.5T szedán Civicet is nyúztam néhány hétig, viszonylag sok pályázással. A Civic élhetőbb volt (kicsit ugyan hangosnak éreztem) és az a motor is elég kellemesen mozgatja a kasztnit. A hibird C-HR nagyobb sebességnél már egyértelműen zajos volt és 100-110 felett már lomhán gyorsult. Ezek után egy 115 lovas, 1.0 TSi Polóba ültem vissza, ami komfortban és a Toyotához képest erőben is jobbnak érződött.
Az 1.2T motorral nincs tapasztalatatom, de lehetséges, hogy potensebb a hibridhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
válasz Doki16 #205686 üzenetére
MInden kocsi ára nagyon felment. Újat/demót meg nem igazán lehet kapni. 2,5 éve elmentem, megnéztem egy demo autót a szalonban, mondtam, hogy ez kell. Hozhattam. Ehhez képest a múltkor a Skoda szalont mondtam, hogy 1,5 év a várakozási idő, készleten semmi eladó nincs. Ami bent volt, az összes el volt adva. Ma voltam Opelben, hogy megnézzem újra a K Astrát, de nem volt bent. Corsát és Mokkát tudtam volna megnézni. Az új Astra április körül érkezik. Voltam Suzukinál, megnéztem az S-Crosst, de engem nem győzött meg, de megkérdeztem, rendelni tudnak, időt nem tudom már mondta-e. Volt bent egy elvihető Vitara audio nélkül. Amúgy sem, így meg végképp nem. Voltam Kiánál, beleültem az új gold felszereltségű Ceed-be, nem volt rossz, de a Focus azért érezhetően tágasabb mindenhogy, de azért ez kéne. Mondjuk az gáz szerintem, hogy a könyöktámasz nem állítható. Voltam Toyotánál. Beleültem egy Corolla TS-be, ki nem próbáltam. Nem tudom milyen felszereltségű volt, de tetszett. Kellemes tapintásúak voltak az anyagok, a középső kijelző gombokkal annyira nem jön be, de a Ceedben is ilyen. Focusban gombok nélkül nekem jobban tetszik. Na mindegy, raktáron semmi, rendelni lehet, várakozási idő 1 év. Ha most pénz nem számítana, az Octavia kéne egyértelműen a Focus helyett. Nekem tetszik, modern, jó motor, hatalmas mindenhogy, a mátrix led brutál.
-
őstag
Fater múlt héten megrendelte az új kocsiját: Honda HR-V Advance Style (a fotón látható szürke/fekete színben, 1.5 e:HEV, más motorral nincs is).
Elhozhatta volna a szalonautót, de valamiért bekattant nála, hogy új rendszámot akar, így rendelésből jön majd augusztusban..
63 évesek lesznek idén anyukámmal, fontos volt nekik a magasabb üléspozíció és mindenképpen rendes hibridet akart, nem ilyen mild-hibrid bohóckodást. Egyébként képben volt a Mazda CX-30 is, de ez épp az előbbi ok miatt esett ki. Én még ajánlottam a Lexus UX250h-t, de Győrből nem akart feljárni esetleges szervizre Budaörsre, plusz azonos áron gyengébb is volt a felszereltség, még ha a motor erősebb is.Én csak üléspróbáztam egyik nap a HR-V-t, finom, mint minden Honda. Városba, országútra, évente 2 külföldi nyaralásra simán bevállalnám.
"Less but better" - Dieter Rams
-
addikt
válasz xEon1337 #205689 üzenetére
anyumnak Jazz-e van ugyan ezzel a technikával (motorral) kb egy éves, és nagyon szereti
ő is elmúlt már nyugdíjas, de a Jazz-nek nem annyira alacsony az ülőlapja, hogy zavaró legyen, pedig én is lobbiztam emellett“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
sigidi
tag
válasz sigidi #205199 üzenetére
Na egy kicsit feljebb ment a fordok ára, kiestek C4 grand spacetoruer jött még képbe,1.2T manuálissal milyen lehet? Mit hagyok még ki? Touran idénre már nem fér bele, P5008 manuális váltóval kényelmetlennek tűnik. Lesz elvileg új tourneo connect, de ezen kívül semmi infó róla.
Fontos: benzines
Jó lenne: automataExpect the unexpected.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok! 3 Millio forint alatt milyen hasznalt, varosi, munkabajaros kisautot ajanlotok? Napi 2x20 km-t kell megtenni.
Elvarasok:
Ülesfütes
Klima
(Megbizhatosag) -
dj79
senior tag
válasz dangerzone #205694 üzenetére
Valami glx/gs swift[link] esetleg, vagy valami hasonló szívóbenya Fiesta, Kia Rio / hyundai vonalon mozognék.
[ Szerkesztve ]
-
Zsombe
senior tag
Jazz.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
őstag
válasz f4lcon #205565 üzenetére
Kicsit olvasgattam visszafelé úgy figyeltem fel a volvo áremelés posztodra. Hát én még októberben xc40-re néztem rá rav4 rendelés előtt, de elég brutál vastagon meghúzták azóta felfelé... Aztán ránéztem az xc60-ra és 16 millánál kezdődik? Régi volvo bérenc vagyok de hosszú távú magán használatra nem mertem... Most csendben aggódok hogy a toyota árgarancia érjen valamit (bár ők az én által rendelt modell árát nem változtatták október óta, de gondolom érik az is), már itt a gép cseheknél (ezért nem kaptam frászt a leállt a gyártás hírtől).
-
bbubby00
őstag
MX5
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
félisten
Megusztam a TDI rendszamot, havere TBC lett
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #205699 üzenetére
A tiéd meg magyarul lesz, azaz TGK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest