- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
DarkDeer
senior tag
válasz
donpeter84 #3426 üzenetére
Köszönöm a választ Neked és a többieknek is! Úgy látom, hogy igazából a 26"-os áll a legközelebb a régi monitoromhoz, de sajnos csak max. 24"-esre van pénzem, így marad a megszokás.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
donpeter84 #3426 üzenetére
A 22"-es 0,282 mm.
-
Icewind
aktív tag
válasz
donpeter84 #3001 üzenetére
ez vajon jobban "fárasztja" a szemet, mint egy szimpla 60-70hz-s kép? Csak mert ez kicsit olyan, mintha két különböző képet kéne egyszerre érzékelnie/ feldolgoznia..?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
donpeter84 #2999 üzenetére
Ja ja ezekre gondoltam. Kérdés hogy szemüveg nélkül is meg van e a 120 Hz vagy úgy olyan mintha 60 Hz-es lenne?
-
gologolo
tag
válasz
donpeter84 #2731 üzenetére
Jaja..:S
Ezekután arra lettem volna kiváncsi, hogy csak a neten irták el vagy más adatbázisukba is, és tényleg kiadták volna-e 54-ért -
SaiyanJin
csendes tag
válasz
donpeter84 #2603 üzenetére
Hi,
Nekem sajnos még nem volt szerencsém HD-TV-n gépezni. de gondolom ott nem 20m-re ülsz előtte
Ami a Samsung 223BW-mellett szól hogy kb jobb képe van mint amit muterék vettek HD ready-s LG 84cm kilóért.
Bát lehet ez hülyeség és nem is lehet őket összehasonlítani nemtom...énis csak a dvd kép alapján mondom.
Hát egyenlőre akkor csak nézelődöm gyűjtök-tervezek.
Üdv,
S -
TothMG
aktív tag
válasz
donpeter84 #2554 üzenetére
Amit én találtam az a HP LP2480zx, na annak van ára rendesen, a 220-230 egy rendes monitor ára Pl EIZO, a HP meg ennél sokkal drágább.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
donpeter84 #2552 üzenetére
midenhol ennyi kb, ha szerinted ez nem vészes, akkor jó sok pénzed lehet
Ennyiért lassan két *IPS/*VA paneles 24"-os moncsit kapok.
-
Produkció
senior tag
válasz
donpeter84 #1523 üzenetére
simán 70k....én 22"ost tudok 41ért
-
old_artist
addikt
válasz
donpeter84 #1438 üzenetére
Üdv!
Ezeket csak vagy a gyártóktól (ha elárulják), vagy a gépmesterektől lehet tájékozódni, hogy milyen festéknek milyen a terülési, színtartósági mutatója, vagy a gyakorlatból, hogy egy adott papíron hogyan viselkedik évek elteltével a nyomott szín - ha erre gondoltál!
-
szeva000
addikt
válasz
donpeter84 #948 üzenetére
Jah,én láttam az osztrákoknál.Csak megnézni tudtam,éppen ment 1db mutatóba,de szerintem bőven megéri azt az 500eurot amennyiért kint adták.Ha jól emlékszem kint annyi volt.Még én is agyalok a másik gép mellé egy 24"-os monitoron és lehet ez lesz belőle a végén.Vagy egy Eizo S2431W vagy egy Belinea 2485S1W.Még kérdőjeles,mert lehet az eizo árkülönbségén inkább egy kalibrálókészüléket veszek
-
old_artist
addikt
válasz
donpeter84 #948 üzenetére
-
kory24
őstag
válasz
donpeter84 #836 üzenetére
Köszönöm!
-
Hedgehanter
őstag
válasz
donpeter84 #544 üzenetére
En mar irtam az illetekesnek.... Rajtad a sor....
-
tempx
tag
válasz
donpeter84 #430 üzenetére
Németországban is ennyi (140k), nem tudom nálunk miért van még mindig 160k körül
Pixmániatól nem biztos h mernék rendelni ez elég sokkoló... Monitornál azért
nagyobb az esélye IMHO bármilyen hibának mint mondjuk egy videokártyánál, MP3 lejátszónál. Valszeg nem aludnék túl nyugodtan ha a pixelhiba miatt kellene visszaküldözgetni a cuccot, és akkor már árban ott vagyok a magyarnál a szállítási költségek miatt. -
Reverend
tag
válasz
donpeter84 #350 üzenetére
Alapvetően itthoni dolgokra: net/game/film. Negatívum egyelőre semmi. Nem vibrál, nem ugrál (mondjuk videomódot tényleg lassan vált, de ez a probléma nem érint, mindent natív felbontásban használok). Elég gyakorlott TFT-snek gondolom magam, de ilyen jó képe még egyiknek sem volt (pedig dolgoztam S-IPS panelen is). "Bevilágítása" lényegében nincs. A fényereje brutál (le kellett vennem a br/contr-ot 50/50%-ra, mert nem bírtam. Külön programmal vezérelhető / profilozható (nem kell a monitor gombjaival bohóckodni). A képélesség is nagyon durva (nekem a DVI-HDMI kábellel van összekötve). Van a programjában színkalibráció, ami után a Paint Shop Pro-ban minimális igazítás kellett csak. Van benne usb hub (2 usb), meg fejhallgató kimenet a HDMI hangnak. A káva matt fekete, abszolút nem zavar be. A bekapcsolást jelző led kikapcsolható (filmnézésnél idegesítő lehet). A bemenő felbontás megjelenítését lehet szabályozni: pl. hdmi-n jön az 1080p, de a monitor 1200-as, lehet széthúzni, vagy alul-felül csík. Van még rajta progresszív Y cb cr, ezt be tudja PIP. A monitor pozíciója minden dimenzióban állítható (mondjuk nem annyira extrémen mint az L1982U, de nekem sikerült beállítani).
Szerintem ez a monitor az igények 98%-át lefedi, max az extrém színhűséget, color space-t, önkalibrálást igénylő usereknek nem jó. Azok meg vegyenek Eizo-t 1 misiért. -
Reverend
tag
válasz
donpeter84 #314 üzenetére
Én nemrég vettem/kaptam meg a pixmania-tól az L245WP-met. Istencsászár. Mire vagy konkrátan kíváncsi? Egy hosszú bemutató posthoz nincs nagy kedvem, de ha vannak konkrét kérdések szívesen válaszolok.
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OpenWRT topic
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest