Aktív témák
-
vedini
őstag
tudom mivel nekem is ilyen van
sajnos nagyon sok eladó téves információt ad termékéről, de ez nem csak az ő felelőssége, sajnos jelen esetben a gyártó is taktikázott
a lényeg nem a Ws vagy Wb dönti el, hogy PVA vagy TN paneles
amikor megjelentek ezek a moncsik szépen PVA panellel szerelték, elkészültek a tesztek/review-ok, aztán már jó lett bele a TN panel
mind kettőből van PVA paneles, úgy mint TN-es, a cikkszáma dönti el, hogy épp melyikkel szerelt,amelyik ET.F16WE.A02-es az PVA panellel szerelt az ET.F16WE.B02-es az TN-el szerelt
természetesen mostanság már csak TN-eseket lehet kapni, vagy nagy mák kell hozzá, hogy PVA-t kapjon az ember, ha van sütnivalója az eladónak, megnézi a cikkszámot, és máris egy huszast rádob ha PVA-sra
-
albertboy
tag
nem kell bonyolultra gondolni
egyszerűen csak: élesség, finomság, durvaság.
Ezt a 3 értéket próbálgatva szimplán be lehet lőni egy tökéletes képet.
"Hogy is néznek ki a gépeink?" topikban linkeltem egy képet.update: játék közben így néz ki
http://www.uploadgeek.com/uploads456/0/albertboy_multi.JPG -
albertboy
tag
no, akkor pár gondolat
a legfeltünőbb dolog a mérete volt számomraez érdekesen hangozhat, de egy 15" -os moncsiról egy 24"-ra átállni eszméletlen nehéz volt az első napokban. Kezdj el TV-n dolgozni, hamarabb alkalmazkodsz majd a monitorhoz...
Kellemetlenségekről nem tudok beszámolni, talán kettőt kivéve, bár az egyik önnön hibám, csak VGA-n tudom használni a moncsit, a DVI- kimenetet kispórolták a notiból
Tartottam tőle hogy nem lesz olyan éles stb.... de egyáltalán nem látni semmilyen zavaró dolgot rajta....fantasztikus képe van vga-n is. A hd videókon csodálkoztam a legjobban...egyszerűen tökéletes. A másik említett dolog a monitor fényereje...ezt most komolyan mondom 100-ról vedd vissza 10-20-ra, még 0-n is tökéletes fényereje van nappal. 1x bekapcsolásnál azt hittem kisüti a szemem. Egy kisebb maghasadás zajlik ebben a "dögben", akkora fényereje van
A monitor menüje már a jól bevált Coarse, Finelize és Sharpness opciókat úgyszint megkapta, tehát még a "vájtszeműek" is tökéletes képet tudnak varázsolni.
Összegzésképp én nem csalódtam a TN panelben, bár pár hete még elszánt IPS - MVA fan voltam, igazság szerint, akkor lenne az igazi, ha egy PVA paneles modellet is kapnék
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Villanyszerelés
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest