- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Aktív témák
-
SaiyanJin
csendes tag
válasz
donpeter84 #2603 üzenetére
Hi,
Nekem sajnos még nem volt szerencsém HD-TV-n gépezni. de gondolom ott nem 20m-re ülsz előtte
Ami a Samsung 223BW-mellett szól hogy kb jobb képe van mint amit muterék vettek HD ready-s LG 84cm kilóért.
Bát lehet ez hülyeség és nem is lehet őket összehasonlítani nemtom...énis csak a dvd kép alapján mondom.
Hát egyenlőre akkor csak nézelődöm gyűjtök-tervezek.
Üdv,
S -
SaiyanJin
csendes tag
Jah bocsi, nemis...Nem tudom variálni a hz-t felbontásokon belül.Csak felbontást tudok állítani, asztalon és nem nvidiában, ahogy felrakom a felbontást 1152x864nál nagyobbra leveszi 60hz-re, és a kép egyszerűen okádék, nem tudom nézni annyira xar.
-
SaiyanJin
csendes tag
Figy, ez egész egyszerű, a tft-nél is van hz- mivel vannak hz beállítások, igaz kicsit más mint a crt --fúh ez már tényleg lerágott csont--sőt teljesen.Ahogy emeled a felbontásokat úgy csökken a hz attól függően amit a monitor tud.Namost rengeteg moncsi tulajdonsága eltér.Nekem samsung 223bw van. 1152es felbontást használom a 75hz miatt.leveszem 60hz és egyből rosszabb zavaróbb a kép.Lehet ezt egy high-end-el nem tapasztalod, de sajna nekem még az nem volt.Pont ezért is kérdezem ezeket itt már pár napja mert én sem vagyok tisztában teljesen vele.Olyan tft-t szeretnék ami mondjuk legalább 1280x1024ben tudja a 75hz-t jah és bonyolítja ezt a 24es méret.
-
SaiyanJin
csendes tag
válasz
Eagle16 #2577 üzenetére
Hi,
Hidd el nekem látja a szemem és zavarja is.Ez csak monda hogy nem zavarhatja.Az én személyes tapasztalatom ezt megdöntötte.Számomra legalábbis ezen példányon :
Samsung 223BW és sajnos csak 1152x864 ig bír 75hz-t.Sajnos 2009-ben ebben a felbontásban használom mind játék, mint asztal/winfos terén.
Lehet az LG akkor jobb ezen a téren mint Samung ???Vhogy samsung képe színei pedig nekem jobban tetszik.
Nagy szülés ez a 24esre való átállás úgylám.
-
SaiyanJin
csendes tag
Akkor jól látom 22col-ig lehet 75hz-ben működni a nép monitorokkal???
Tisztára mint egy Opel Astra Classic...
Ez számomra kicsit csalódás és ünneprontás is, mert kell a 75hz, és a szememet ez alatti hz-k zavarják.
EIZO-nál és professzionálisabb moncsiknál ugye ez nem így van ?
Samsung, Lg, akkor ezért olcsók, sajnálom hogy még nincs kiforrva ez a részleg.
Pedig majdnem lecseréltem a 22est....THNX
-
SaiyanJin
csendes tag
Helen,
Tudom gagyi és spórolós, de szerintetek melyiket érdemes 24-esben ?
Samsung 2443NW ill. 2443BW ill. 2433BW
fő kérdésem melyik tudja a 75hz-t magasabb felbontásban, ha tudja egyáltalán ill meddig.???
jól látom 24 esben Samsungnál nem fogok kapni csak 5ms-eseket ???
jó a T240es széria ? gondolom ennél a 75hz nem akadály...
Előre is köszönöm,
S
Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Netfone
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged