- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
Hedgehanter #721 üzenetére
Utana meg nezd meg 1920* felbontasban is ugyan azt
-
MegalodonS
őstag
válasz
Hedgehanter #717 üzenetére
Nem azt mondtam hogy jatszhatatlan de le lassul nagyon mar a C&C 3 1v1 ott is mar erezheto nem probaltam meg 2v2 de szerintem ott maar nagyon huzos lenne.
A 24" nem igazan szep kisebb felbontasban de majd TE is latni fogod.Az 1680 az a 22" monitornak jo a 24" az 1920*1200 szuletett :-) -
tukko1
aktív tag
válasz
Hedgehanter #717 üzenetére
Képet nincs értelme csinálni! A gép megjeleníti rendesen, csak a monitor nem tudja "normálisan" visszaadni a képet! Az olyan mint a pixelhiba, arról se lehet printscreen-t csinálni!
[link]
Légyszi válaszoljatok! -
MegalodonS
őstag
válasz
Hedgehanter #715 üzenetére
En fullon tolom 1920*1200 es neha meg a 8800GTX is keves!Sok sikert a 8600 GS karival !
-
tukko1
aktív tag
válasz
Hedgehanter #713 üzenetére
De az már elég rondácska, ha 4 pixel számít egynek, ennél az is jobb ha 1680x1050-ben játszom full képernyőn. Nem hiába full hd-k 24-es monitorok, ha kisebb félbontásúak lennének "túl nagyok" lennének a pixelek és nem adna olyan "szép" képet!
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Hedgehanter #712 üzenetére
Olvass utana es rajossz.....
Nem tudtam modolni. Tulnyomo reszt a 4:3 LCD nel problemas ez. De ha mondjuk 900*600ban jatszol a 24" moncsin akkor jo lesz mert nem interpolalja a kepet....
-
old_artist
addikt
válasz
Hedgehanter #669 üzenetére
Igen, valószínüleg, mert nem megbízható az oldal, sőt elég hiányos!
Semmi baj, mivel csak helyesbítettem!
-
old_artist
addikt
válasz
Hedgehanter #665 üzenetére
Üdv!
Vigyázat, nem S-PVA panelos, hanem már említettem, hogy a
BenQ FP241W: 6ms g2g, 24"WS AU Optronics P-MVA (M240UW01 V0) panelos!!!
Bár ez nem von le az értékéből, de nem mindegy! -
szeva000
addikt
válasz
Hedgehanter #655 üzenetére
ezen én is agyaltam,mert pont szinte fele lenne,de 1szer akarok költeni és nekem nem is játékra kell..hanem inkább a fotók miatt kellene..uh nem hiszem,hogy egy TN panel ennyire jó lenne....sztem...
Bár nem hiszem,hogy az FP241W is a mostani iiyama diamontron csöves crt moncsimmal felveszi a versenyt...inkább ettől félek igazán
-
MegalodonS
őstag
válasz
Hedgehanter #646 üzenetére
Nagyon sok monitor szep de hasznalhatatlan.Mi volt a gond veluk ??
-
MegalodonS
őstag
válasz
Hedgehanter #644 üzenetére
Bator ember vagy, ha proba nelkul meg mered venni!Sok sikert!
-
MegalodonS
őstag
válasz
Hedgehanter #642 üzenetére
28"
Nem mesz innen a 24" topicbol
-
MegalodonS
őstag
válasz
Hedgehanter #640 üzenetére
Melyik ???
-
MegalodonS
őstag
válasz
Hedgehanter #637 üzenetére
Gratua hozza
Sajnos ez a nagy problema,hogy nem tudod hol megtekinteni mukodes kozben.Engem sokan kinevettek amikor irtam hogy Europa legnagyobb LAN rendezvenyen lattam es kiprobalhattam eleg sokat,es ne feledjuk ott 1500 gep volt es a 14" - 30" plussz a nagy LCD TV-ig minden megtalalhato az olcsotol a luxus kategoriaig.En sem tudtam volna kiprobalni a Dellt ott viszont volt belole jocskan
Remelem majd le irod hogy milyenek a tapasztalataid -
MegalodonS
őstag
válasz
Hedgehanter #635 üzenetére
Akkor ez mar 100% ??Melyiket fogod megvenni ,melyik lett a befuto?
-
MegalodonS
őstag
válasz
Hedgehanter #630 üzenetére
Vigyel egy 19" monitort a 24" melle majd meglatod mennyi a kulonbseg
-
MegalodonS
őstag
válasz
Hedgehanter #631 üzenetére
Elnezest a 8800TGX ertettem nem a monitorra
!
-
MegalodonS
őstag
válasz
Hedgehanter #625 üzenetére
Igazan a 24" monitorok 1920*1200 felbontasban szepek, de ha nem sokat jatszol akkor felesleges.Ati kartyat nem tudok hozza javasolni nem vagom annyira oket.
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Hedgehanter #625 üzenetére
Az ATI 4870 max fogyasztasa 150W ami megfelel a GForce 8600 gts-nek...????? Meg uj tapot sem kell vennem hozza.....
-
MegalodonS
őstag
válasz
Hedgehanter #623 üzenetére
8800GTX alatt nem nagyon lehet 1920*1200 tolni a jatekokat, neha meg az is keves!Nem art, ha tapot is nezel hozza
-
djtoomi
addikt
válasz
Hedgehanter #569 üzenetére
Na bammeg.....Ha ezt látom hamarabb.
Mindegy, vga kábel is jó nekem.... -
djtoomi
addikt
válasz
Hedgehanter #567 üzenetére
Kössz.
Ennyiért már 42"-os full hd-t kapok....
AMúgy ha tv lenen, akkor valsz hdmi-vel kötném rá.
Hát nem tudom, a bajom az, hogy max 120 van rá, nagyon max 125.
Ebbe egyedül azt az acert láttam ami nem tn paneles.Többi mint jóval drágább(dell 2407wfp ami a legjobban tetszik, de az is 145 körül van....). -
djtoomi
addikt
válasz
Hedgehanter #565 üzenetére
VGA, meg gép van alá, lásd konfig.
32"-osból nem láttam fullhd 1080p-s tv-t, vagy van, csak vak vagyok?
Kb 1 méterről nézném a gépet.
Ha 24"-os, akkor csakis PVA,S-PVA,IPS, S-IPS,MVA paneleset vennék, TN+Film mindörökre kizárva.
Azért is néztem azt az acer moncsit, mert volt ph tesztben, és pva paneles, emg elvileg nem is olyan rossz.
De viszont találtam én olyantot is, hogy Samsung 2693HM ami ha minden gaz akkor 26"-os, és abban már el bírnám viselni a TN panelt.És csak 122.Míg egy Samsung, stb... LCD TV ami 32"-os és hd ready is ennyibe kerül kb.
Ezért vagyok gondban.
-
djtoomi
addikt
válasz
Hedgehanter #563 üzenetére
De azon játékok, filmek ugyanolyan jók lesznek?
-
djtoomi
addikt
válasz
Hedgehanter #561 üzenetére
TV-t nem nézek.Mármint tv adást.Nagyon amximum havonta egyszer ha van valami jó film, akkor esetleg, de arra ott a sarokban a 72-es kis tv.
-
donpeter84
csendes tag
válasz
Hedgehanter #543 üzenetére
Szerintem is már tényleg jó lenne egy igazi pártatlan értékelés.
-
Tithian
őstag
válasz
Hedgehanter #535 üzenetére
A szállítás Amerikában ingyenes, nem a tengeren túlra. Egészen meglepő szállítási költsége tud lenni egy moncsinak.
Japánból hasonló szállítása 40-45K, feltételezem, hogy Amerikából sem sokkal kevesebb. -
koob
senior tag
válasz
Hedgehanter #536 üzenetére
21W?
-
einstein
senior tag
válasz
És mi a helyzet a vámmal?
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Bar a specifikacioknal egy par dolog el van irva... Betekintesi szog 160*160 power consuption 21W....!!!!
Szoval nem tudom....En Irorszagban eleg es hollandiabol rendeltem eddig mindent es nyertem megrendelestol fuggoen 15-25%-ot az itteni arakhoz kepest (szallitasi koltseggel)...
-
einstein
senior tag
válasz
Hedgehanter #460 üzenetére
Nem kell feltétlen a natív felbontáson játszani ;)
-
einstein
senior tag
válasz
Hedgehanter #458 üzenetére
Én elégedett lennék egy 24"-ossal is, elvégre a szgépet nem feltétlen kell 1,5-2 méterről nézni. Fél méterről meg sztem nem kell 24"-nál nagyobb. De mostani árak mellett tény hogy nem nagyon éri meg.
-
Turmoil
senior tag
válasz
Hedgehanter #442 üzenetére
Ahhoz kicsit nagyobb lakás kellene
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Hedgehanter #434 üzenetére
Hulyesegeket irtam bocs...... (a cikben van egy TN paneles, a link lcd TN paneles, van egy csomo TN paneles lcd)
-
Narancs81
tag
válasz
Hedgehanter #415 üzenetére
Tévedtem. Franc se igazodik már el ezeken. Ez is TN paneles amúgy. A lassúságmiatt nem kell izgulni. 5 és 8ms között szinte érzékelhetetlen a különbség. (sőt...)
200€-t inkább megérez az ember.
De semmiképp nem választanék úgy hogy nem nézem meg előtte. MM-ban vagy valahol csak van kirakva és meg tudod nézni. Valamint a dead pixel gari is szempont. A benq-nál asszem 5 pixel alatt nem cserélnek. Míg más márkák 0 dead pixel garit adnak. Én is bekapcsoltattam mielőtt megvettem. -
Narancs81
tag
válasz
Hedgehanter #412 üzenetére
Ha jól láttam a G sorozat az TN paneles. (Az FP meg S-PVA.) Nekem is BenQ van és én nagyon elégedett vagyok vele, de ez nem jelenti azt hogy az összes modellük jó.
Kevés infó van eddig erről, én várnék a vásárlással addig amig egy jó teszt ki nem jön.
Ha a DVI a kérdés, az már képlékeny téma. Van aki lát különdbséget, van aki nem.
De mindenesetre a DVI nél közvetlen pixelvezérlés van. VGA-nál van egy D/A majd A/D átalakitás, ami elég logikátlan...
Ha jól be van kalibrálva első pillantásra nincs különbség, de azért a DVI egyértelműen jobb/megbizhatóbb.
Engem speciel jobban zavarna a TN panel rosszabb beláthatósága, ami nagyobb monitoroknál jobban előjön (a 24'' mondjuk még nem olyan nagy).
Míg egy jól bekalibrált VGA és egy mezei DVI jel között én nem látok különbséget.
Bár ha PVA paneleset veszel (lényegesen drágább) akkor szinte tuti lesz rajta DVI...
Nem győztelek meg, mi?Nem baj, nem volt szándékomba.
Meg kell nézni élőben, az a biztos! -
donpeter84
csendes tag
válasz
Hedgehanter #409 üzenetére
Amelyiken DVI csatlakozó van annak a belső elektronikája is más. Ha azt nézzük, hogy lassan eltűnik a Videókártyákról a D-SUB csatlakozó, akkor megér 10 ezer forintot. Ráadásul digitális jeleket használ átvitelhez.
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Full HD LED Monitor
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest