- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Reverend
tag
válasz
donpeter84 #350 üzenetére
Alapvetően itthoni dolgokra: net/game/film. Negatívum egyelőre semmi. Nem vibrál, nem ugrál (mondjuk videomódot tényleg lassan vált, de ez a probléma nem érint, mindent natív felbontásban használok). Elég gyakorlott TFT-snek gondolom magam, de ilyen jó képe még egyiknek sem volt (pedig dolgoztam S-IPS panelen is). "Bevilágítása" lényegében nincs. A fényereje brutál (le kellett vennem a br/contr-ot 50/50%-ra, mert nem bírtam. Külön programmal vezérelhető / profilozható (nem kell a monitor gombjaival bohóckodni). A képélesség is nagyon durva (nekem a DVI-HDMI kábellel van összekötve). Van a programjában színkalibráció, ami után a Paint Shop Pro-ban minimális igazítás kellett csak. Van benne usb hub (2 usb), meg fejhallgató kimenet a HDMI hangnak. A káva matt fekete, abszolút nem zavar be. A bekapcsolást jelző led kikapcsolható (filmnézésnél idegesítő lehet). A bemenő felbontás megjelenítését lehet szabályozni: pl. hdmi-n jön az 1080p, de a monitor 1200-as, lehet széthúzni, vagy alul-felül csík. Van még rajta progresszív Y cb cr, ezt be tudja PIP. A monitor pozíciója minden dimenzióban állítható (mondjuk nem annyira extrémen mint az L1982U, de nekem sikerült beállítani).
Szerintem ez a monitor az igények 98%-át lefedi, max az extrém színhűséget, color space-t, önkalibrálást igénylő usereknek nem jó. Azok meg vegyenek Eizo-t 1 misiért. -
Reverend
tag
válasz
donpeter84 #314 üzenetére
Én nemrég vettem/kaptam meg a pixmania-tól az L245WP-met. Istencsászár. Mire vagy konkrátan kíváncsi? Egy hosszú bemutató posthoz nincs nagy kedvem, de ha vannak konkrét kérdések szívesen válaszolok.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- SSD kibeszélő
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged