Keresés

Aktív témák

• Reverend

tag

válasz donpeter84 #350 üzenetére

Alapvetően itthoni dolgokra: net/game/film. Negatívum egyelőre semmi. Nem vibrál, nem ugrál (mondjuk videomódot tényleg lassan vált, de ez a probléma nem érint, mindent natív felbontásban használok). Elég gyakorlott TFT-snek gondolom magam, de ilyen jó képe még egyiknek sem volt (pedig dolgoztam S-IPS panelen is). "Bevilágítása" lényegében nincs. A fényereje brutál (le kellett vennem a br/contr-ot 50/50%-ra, mert nem bírtam. Külön programmal vezérelhető / profilozható (nem kell a monitor gombjaival bohóckodni). A képélesség is nagyon durva (nekem a DVI-HDMI kábellel van összekötve). Van a programjában színkalibráció, ami után a Paint Shop Pro-ban minimális igazítás kellett csak. Van benne usb hub (2 usb), meg fejhallgató kimenet a HDMI hangnak. A káva matt fekete, abszolút nem zavar be. A bekapcsolást jelző led kikapcsolható (filmnézésnél idegesítő lehet). A bemenő felbontás megjelenítését lehet szabályozni: pl. hdmi-n jön az 1080p, de a monitor 1200-as, lehet széthúzni, vagy alul-felül csík. Van még rajta progresszív Y cb cr, ezt be tudja PIP. A monitor pozíciója minden dimenzióban állítható (mondjuk nem annyira extrémen mint az L1982U, de nekem sikerült beállítani).
    Szerintem ez a monitor az igények 98%-át lefedi, max az extrém színhűséget, color space-t, önkalibrálást igénylő usereknek nem jó. Azok meg vegyenek Eizo-t 1 misiért.

• Reverend

tag

válasz donpeter84 #314 üzenetére

Én nemrég vettem/kaptam meg a pixmania-tól az L245WP-met. Istencsászár. Mire vagy konkrátan kíváncsi? Egy hosszú bemutató posthoz nincs nagy kedvem, de ha vannak konkrét kérdések szívesen válaszolok.

Aktív témák