- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
gologolo #2831 üzenetére
Nem 2 méterről, netezéshez közelre ülök. Lehetne mondjuk állítani a betűméretet és akkor távolról is látnám, de az nem fest olyan jól a monitoron.
Ahogy szeretnéd használni az tökéletes lesz, a filmnézés az úgyis csak távolról jó, közelről kicsit olyan mintha a moziban az első sorba ülnél.Majd el kell szórakoznod a monitor beállításaival, mert jobb színeket kapsz ha beállítod természetesen, illetve ha teheted akkor szokj le az avi-ról, és ezentúl HD-t nézz, mert ezen a monitoron a HD az ami kihasználja a monitort valamennyire.
Most viszont gondban vagyok, vagy csak én értettem múltkor félre. Nincs olyan progi amivel az OSD-t vezérelhetném? Mert én abban a hitben éltem hogy a cd-n lesz ilyen program.
-
front3r
őstag
válasz
gologolo #2828 üzenetére
Szia!
Most csak egy ilyen filmem van, és nem ad rosszabb képet mint a régi 19"-os CRT-m.
Természetesen tisztességes távolságot kell tartani a monitortól a 24" miatt.
Ajánlatos minimum 2 méterrel hátrébb ülni ha valaki iylen monitort vesz, internetezéshez viszont vagy közel ülsz vagy kinagyítod a betűket, szokás és körülmény kérdése.Ajánlatos feltenni azért codec packot filmnézéshez, és jól beállítani azt, mert először én is néztem hogy miért iylen ronda a HD film ,azt hittem hogy ez "ilyen", de feltettem hozzá egy codec packot, illetve állítgattam a MPHC-ben és máris szép HD minőséget kaptam.
Eddig nem csalódtam a TN panelben, mármint ennél a típusnál, bevilágítás szinte nincs is. A fekete szín elfogadható, pedig eddig csak CRT monitorom volt. A 24(23,6)" pedig otthonra bőven elég, legalábbis nekem, mintha egy kiváló, új tv-t vetem volna.
Remélem sokáig szolgálatomra lesz eme remek monitor, nagyon eltalálta ezt a Samsung és igen jó árban van.(Vagyis már felment az ára 4-5 ezerrel időközben) -
Atimester
aktív tag
válasz
gologolo #2777 üzenetére
Helló Levente!
(Samaung SyncMaster 2493 HM monitor)
Szerintem kiváló monitor. A tesztek is igazolják. Ennél csak a DELL jobb, de az jóval drágább is.
Az árát is jól tartja. (80-90 e Ft.)
Filmeknél nekem nincsenek bevilágítások. Persze ez monitor és nem TV. Oldalról változnak a szinek és az árnyalatok.Üdv:
-
válasz
gologolo #2762 üzenetére
Formára nekem is a 2494HS jön be.Élőben nem láttam egyiket sem,ezért érdekelne hogy tényleg matt panel van-e benne.
Lámaság,de a hangszóróit ki lehet kapcsolni?Vannak hangszóróim azokkal szeretném használni.
Általában natív felbontásban szeretném használni,de érdekelne hogy alacsonyabb felbontásokon milyen képet produkál pl.játékoknál,netezésnél szövegszerkesztésnél mennyire olvasható a szöveg stb.
Hallható-e búgás,ciripelés egyéb háttérzaj.
Aktív témák
Hirdetés
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged