Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
Sziasztok, na megint itt vagyok, tudom a log meg annak nézése.
otthon telekom szolgáltat optikán, valami csoda ont van a szekrény tetején, bekonfigolom a mikrotiket pppoe kapcsolatra, az ont-ben a passtruoght bekapcsolva, majd majd egyszer csak megszűnik létezni a net a mikrotik mögötti hálózaton, random jön elő a dolog.
A tűzfalra gyanakodtam de ha egyenként tiltom a szabályokat akkor sem változik. A nat szabály is jó illetve az mtu is be van állítva.
Tuti én nézek be valamit, építő jellegű tanácsot szivesen vennék, illetve ha valakinek van működő beállítása erre akkor megoszthatná velem.
Hosszú lesz ez a tanulási folyamat nekem már látom
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold