Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
Adamo_sx
üzenetére
Képezzem ki magam Router OS-ből 1 eszköz miatt, hogy egy ilyen egyszerű dolgot beállítsak? Hány órát kell hozzá tanulmányozni?

Asus routerem van itthon, teljesen jól, könnyen be lehet rajt állítani mindent, mindenféle módot.
Ezen meg reset gomb nem működött rendesen, laptop portját hiába állítottam ugyanabba a tartományba, akkor sem töltötte be az oldalt, egy rendes leírás sincs róla a gyártó oldalán, a külön program eldobálta, amikor bejött meg abban eltalálni.... Lehet aztán tényleg hibás, nem tudom. Én letettem róla, megy vissza.
Reset gomb 3 dolgot tud (mode, wps, reset), direkt a mikrotik map lite-hoz tartozó "manualban" (idézőjelben, mert az elektromos fogkefémhez részletesebb leírást bírnak adni) leírtak szerint reseteltem, és nem is ugyanazt csinálta ugyanúgy resetelve.
Mindegy, nekem ehhez se türelmem, se időm nyomogatni, hogy egy ilyen egyszerű feladatot "megtanuljak" beállítani.

Nézek másik eszközt, ami egyszerűbb, erre a feladatra úgysem kell ilyentúlbonyolítottkomoly.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- E-roller topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Androidos fejegységek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (6600 / 9575/ 14600 expoval )
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 3800 / 6400 expoval)
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. (2220 / 4250 / 5800 expoval)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DXRACER Prince L gamer szék
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold