- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
cerb
tag
köszi, miután elküldtem az üzenetet, rá is kerestem. Látom hogy korábban még azt írták emberek, hogy nincs semmi gari ittoh n, de mostanában meg azt, hogy futár hozza-viszi a cuccokat. Ez nagyon megnyugtatóan hangzik. Akkor lehet benevezek egy SP4re asszonynak az S3mam mellé.
-
parandroid
félisten
Szerintem kirándulj egyet Bécsbe. Leparkolsz a Shopping City Südnél, becsörtetsz tömegközlekedéssel, megnézed a karácsonyi vásárt a belvárosban, iszol egy jó fahéjas kapucsinót, vagy forralt bort, aztán vissza, és a MM-ban kosárba teszel egy Surface Pro-t. Előtte nézd meg a honlapjukon, szerintem most az adventi időszakra időzítenek ők is egy rakás akciót (én tavaly 999 EUR-ért vettem a S3P-t billentyűzettel, tollal, i5/128/4GB kiszerelésben, igaz német Saturnban, de az kb egykutya).
p
-
parandroid
félisten
Ez tény.
Amúgy elképesztő, hogy hogyan tartja az árát, sőt: tavaly karácsonykor volt az i5/4GB/128GB S3P billentyűzettel 1000 EUR, most ugyanez a csomag éppen 1300 (akcióban nb.de-n 1200).
Ugyanakkor ha megnézel bármi hasonló prémium üzleti gépet (pl egy Yoga 3 Pro), akkor is ugyanott vagy árban, szóval ez a kategória sajna ennyibe kerül.
p
-
kr:sz
tag
Igaz nem nekem írtad, de passzívhűtéses. A gari, hogy zajlott? (innen Mo. ról sikerült gariztatni?) Én is tartok a koszolódástól, de max veszek, hozzá egy tokot és abba belecsúsztatom. Nekem is igazán ez a világos kék szín tetszik, azon meg szerintem meglátszódik majd rendesen, ha használva van, és tényleg utazik az emberrel ide-oda.
-
pzstm
titán
ehhez olyan nem dukál
amúgy szerintem Coverrel 1300 EUR környékére várható...ahhoz képest hogy fél éve nézek magamnak normális ultrabookot és 5kilóért sem volt, aztán lett volna Sony majd lehúzták a rolót....egyre gyanúsabb hogy ez befutó lesz....s addig még eldöntöm, hogy eladósorba kerül-e a jelenlegi Surface2
tényleg más lett a töltő...hmmm
-
-
ricsip
addikt
Viszont a lesajnáló válasz, és a (használhatatlan) support oldalre küldés helyett felfoghatnák mi a fogaysztó érdeke, és segédkezhetnének az ügyintézésben, így talán legközelebb is az ő szarjukat veszi meg az ember. Szerintem nyugaton ez így működne, itthon nyilván még nem jár itt az értékesítői "kultúra", csak a rövidtávú előnyt lesik: pénzt gyorsan beszed, ügyfél leszar.
-
pzstm
titán
most láttam, hogy touch cover2-t is kérdezted. Nos, első szériás touch coverem volt, alapvetően meg voltam elégedve vele, írtam 20 oldalas specifikációt is rajta, a mostani meg tán még pontosabb. A type cover2-t láttam élőben, számomra láthatóan véknyabb let, tetszik is, és most az új szériánál erre esett a választás. Ha a harmadikra esetleg megoldják, hogy ugyanilyen vastagsággal power covert csináljanak akkor az durván jó lenne. Bár olvasgatva a Surface2 üzemidejét semi szükségem nincs power cover-re
-
pzstm
titán
csak mikor új ügyfélként regisztrálok ott csak német/osztrák címet enged kiválasztani...szállításnál is ez a két ország jön fel csak... :S
Lieferung an Privatkunden außerhalb Deutschlands und Österreichs
Privatkunden außerhalb Deutschlands und Österreichs in den Mitgliedsstaaten der europäischen Union können wir leider nicht mehr beliefern! Die Ursache der Beschränkung liegt in der EU-internen Lieferschwelle zwischen den einzelnen Mitgliedsländern. Dies wirkt sich allerdings nicht auf Firmenkunden (mit valider ATU) aus.Vagyis privát embereknek nem szállítanak..
-
http://office.microsoft.com/en-us/home-and-student/office-2013-rt-faqs-FX103210361.aspx
Itt megmondja a nyomtatóra, hogy menni fog-e.
http://www.microsoft.com/en-us/windows/compatibility/CompatCenter
Amúgy én azt szoktam mondani, ha már ilyen kérdések merülnek fel, akkor az RT nem neked való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest