- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
joebacsi #2809 üzenetére
Surface saját nyűgökre kell, nem megy rajta SAP. A Thinkpad fHD kijelzőjén meg hagyjuk is at SAP-t, leadom az IT supportra ugyan nagyítsanak már rajta valamit, aztán mindig visszakapom ugyanúgy, mert a W felskálázós beállításai arra nem hatnak. Hát vakulok a micro-betűmérettől, a kijelző felét használva
Jaja, Ondrive dokumappa 47Gb, 2 laptop + Surface(#2808) boost
Igen, ez várható volt. Reméljük tavasszal jön a 6gen egyből LTE-vel. A kijelző széria hibán mire gondolsz? Ennek nem jártam utána, de az enyémen a bal alsó saroktól nem messze látok homogén tartalomnál két kb 5mm-es jóval világosabb foltot. Ilyesmi?
Szerk:
A ph eléggé kinyírta a képet, a lényeg, ott 3 lényegesen világosabb folt van. -
boost
veterán
válasz
joebacsi #2804 üzenetére
Én nem vártam többet, mint egy 5.5, mert már pletykálták, hogy jövőre jön a teljesen újratervezett gép. Nem fogják azért áttervezni, hogy aztán jövőre megint újratervezzék. Az pozitív, hogy a használható modell olcsóbb lett. (nettó dollár árban)
A szériagondokat a kijelzővel remélem megoldották, és akkor jövőre jöhet egy Thunderbolt3-as, USB-C-s gép.
-
konyi79
addikt
válasz
joebacsi #2802 üzenetére
Egyelőre együttélek vele, a táblagép módot nem kedvelem, azért köszi.
Igen, ugyanaz. Sima i5/8/256, az sd mellett van egy sim tok, meg van benne e-sim is, szóval elvileg kettőt egyszerre is képes lenne kezelni.
Bár a laptop amit írtam tényleg csak fHD, de valahogy az üzemidőben akkor is szűknek érzem. Ez a kijelző mellett is kevésnek érzem, direkt nem a céges Thinkpadot hoztam, az ugyanezzel az i5 procival a 70-80Wh-s akkuval 12-13 óra wifis SAP matatást kibír.
Próbáltam utánajárni a dolognak, gyanítom a Pen a ludas. Ugye OneNote-ban használom, ha nagyon belemerülök jegyzetelésbe, mellérakva a Feladatkezelőt elég merész processzorhasználatot mutatnak az érzékelő szolgáltatások. Ráadásul a bolond még energiatakarékos módban is 3,5GHz-en boostolja a procit. Mikor rájön, melegszik is rendesen. Így aktívan a Penre támaszkodva 4 órát ha kiad. De még emellett is saller az MS-nek, képes a Pen belagolni. Na szerencsére ritkán, de a radírozás előfordul a dolog után 2s-mal mutatja hatását -
ricsip
addikt
válasz
joebacsi #1727 üzenetére
Az USA-ból nagy vsz-el Frankfurtba fogsz előbb jönni (ha nem tévedek), nem Bp-re, szóval az EU-ba belépéskor a germán vámosok fogják átvizslatni a csomagjaidat ALAPOSAN, nem Bp-re érkezéskor. Doboza (és a számla) ne legyen nálad (vagy dugd el alaposan), akkor nem tehetnek semmit, ezzel mentél ki már Mo-ról.
-
DummyBoy
senior tag
válasz
joebacsi #1329 üzenetére
Azt elhiszem, csak nem egy árkategória a kettő xD
Üdv! Rég hallottam felőled
Megy a Pro-n valamelyik BF?
Öszintén meglepett mennyire jó a kis RT
Külföldön vagyok, itt a hotelben jelenleg az a multimédia center + a kevésbé erőforrásigényes dolgokat ezen csinálom, szóval imádom ...
2 dolog hiányzik a teljes boldogságomhoz ... otthonhagytam az xbox kontrolleremet, pedig ha itt lenne, akkor tudnék a TV-n játszani, valamint jó lenne ha tudnám valahogyan WP-ről távirányítani, akkor nem kellene felkelni az ágyból, ha másik filmet szeretnék nézni xD Vagy mondjuk dzsátubira váltani xD
-
bendzso
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest