Hirdetés
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirage
tag
Igen a 64 giga tényleg nem sok, de úgy tudom bővíthető az összes modell tárhelye, így ez talán kevésbé lehet probléma mint a ram, ami viszont nem az.
Tényleg nagyon drága, ez elég sajnálatos mondjuk de jó tudni hogy legalább van rá mód ha minden kötél szakad.
Köszönöm a segítségetek!
-
Mirage
tag
-
Mirage
tag
Köszi hogy megosztottad a tapasztalataid!
Igen, sajnos nem olcsók ezek a készülékek önmagukban sem, a type cover, toll és egér trióval megtoldva meg pláne nem, ezért is akartam először mindenképp kérdezősködni mielőtt elhatározom magam a vásárlás mellett.
Bár ha azt vesszük, egy ios vagy android tablettel sem úsznám meg sokkal olcsóbban, viszont azok esetében nem tudom mennyire funkciókban gazdagok az ms office programok, amikre azért. szükségem van így mindenképp windowsban kell gondolkoznom azt hiszem.Annyi kérdésem van még esetleg, hogy a gép hátulján a kitámasztóval mennyire kell óvatosan bánni, illetve mennyire áll biztos talpakon?
Teszem azt ha ülök az asztalnál valakivel, és az illető tevékenykedik valamit úgyszint az asztalon az mennyire rezegtetné meg a készüléket? -
Mirage
tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a Surface Go modellekkel kapcsolatban?
Leginkább az érdekelne hogy mennyire bizonyult számotokra megbízhatónak a készülék, olvasni hideget és meleget is egyaránt ezekről ami kicsit elbizonytalanít.
Ha netán volt problémátok vele mennyire macerás gariztatni?Továbbá az érdekelne még, hogy teljesítmény szempontjából mik a tapasztalataitok vele.
Én a Go2 Intel Pentium Gold 4425Y, 8Gb Ram és 128Gb tárhellyel rendelkező modelljét néztem ki magamnak, az M3 procis verzió biztos jobb lenne, de annak már nagyon sokallom az árát.
Egyetemi jegyzetelés, levelezés, excel lenne a fő felhasználási terület egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest