Új hozzászólás Aktív témák
-
kecstama
tag
Sajna túl sok windowsos szoftverem van, így max. a dualboot jöhetne szóba.
+A Linux nem tudom mennyire támogatná a deatch/tablet funkciót
Edit: Közbe rájöttem hogy az akadozó 4K az Edge hibája volt, Firefoxban semmi baja. Viszont a lassú fájlkezelő és gyenge játékteljesítmény még fenn áll
-
kr:sz
tag
Először is köszi a választ!!! Félre tett keretem van rá, feljebb láttam pár linket vásárlással kapcsolatban. Te esetleg nem tudsz valami jó alternatívát(boltot)? Talán még Svájc is játszana.. de a frank elszállásával már ez se annyira opcionális
Az osztrák média árakat is átbújtam már. Typecoverből is angolt kellene beszereznem, az meg ebay.
A Core M mellett még olyan infók is vannak, hogy valamennyire olcsóbb is lehet mint a négyes széria. Mondjuk a melegedés, ha nem olvad le a gép nem zavarna annyira. Hangra milyen? (fejessel használva) Nem várok tőle egy eget rengető teljesítményt a kompaktságból eredendően. Néha játszanék is, persze nem vagyok valami nagy guru, max valami kis stratégia vagy mint a limbo, és ezeknek a srácoknak az új játéka az inside... Kb ilyen kaliberű. Inkább ami menne, az a filmnézés, Photoshop, excel a munka miatt, böngészés, zene hallgatás, meg ezek az egyszerű játékok..
-
ricsip
addikt
-
legiaap
félisten
Azzal kell hasonlítanom amim van. Ha iPad Air-ről akarok váltani akkor kénytelen vagyok ahhoz mérni. Ezért is írtam le részletesen a szokásaimat.
Amúgy ez most kicsit elazomorít, hogy nincs office hozzá és kell előfizu arra. Nincs benn klavi az Arban, nincs bent office...ez kicsit fura. -
pzstm
titán
rosszul tudod, pár hete frissült. Bringing Office to everyone
Ez már nem az a Microsoft amire sokan gondolnak.
-
ArsenalF
aktív tag
Nekem 4 gigás SP2 van, es 10 honap alatt egyetlen egyszer futottam bele olyan uzenetbe h elfogyott a ram. Akkor epp nyiva volt egy Photoshop, es egy adobe FIreworks, mindkettőben több, parezerszer parezres sok layeres fileok voltak nyitva. Persze ezek melett futott a Chrome kb 10 nyitott lappal, egy sublime, utorrent, winscp, posta, és pár Windows Explorer ablak. Amugy ezek mindennap futnak nalam igy egymas mellett gond nelkul. A fő gond igazabol az volt hogy a 80-100 megas PSDket megnyitja ugyan a Fireworks, de sokkal nagyobb memoria igennyel mint mondjuk a Photoshop. Bezártam két nyitott PSD-t es meg is oldódott a problema. Szerintem suman elegendo a 4giga ram is. Persze ez attól is függ ki mire használja
-
ricsip
addikt
Ez volt a gondom. Egy Pro-n látszik a mWh mellett az érték is. Az RT-n ez Így hülyén néz ki, mert mértékegységet kiír, értéket meg nem, oszt tuggya franc hogy ez most software bug, akku hiba v. csak simán benézték és hitvány akkut kapott az ARM-os család?
Akkor már sima "-" vagy NONE / UNKNOWN kellene oda.
-
Blyan
félisten
ahogy olvasom a csodaszered nem hat mindenkinél, ergo vagy igazad van vagy nem.
Ha erős HW-t akarnék, akkor meg pro 3 lenne a befutó. Legalább nem kelltrükközniimádkozni.
Én a melóhelyemre töltő nélkül járok, és még a fényerővel sem kell szórakoznom.
(aláírom, nincs is szükségem i5-ös procira a melómhoz)Na mindegy, értem én, hogy nagy a szerelem, most hogy lőttél egy használt Pro-t, de azért a szemellenzőt vegyük már le.
Jó pro 1, ahogy az utána következők is, de az utódlásban látszik, hogy erősen első próbálkozás volt -
garambe
tag
-
-
-
törölt tag
Tokeletesen megertettelek a (#1499) hsz-ed utan, ti irtatok, hogy a surface pro-n nem rt fut hanem x86 es en erre reagaltam, hogy en nem azt kerdeztem, hogy pro-n rt fut-e vagy lehet-e ra rakni, HANEM,hogy rt verzios surfacekrol le lehet-e szedni az rt-t es helyettesiteni rendes windows 8.1-el. Mostmar tudom, hogy nem es pont.
Eleg nagy baj szerintem, listavezeto tablet/laptopot hoztak ossze es szerintem keresett lenne nallunk.
-
Gusztáv
addikt
Az UEFI-s biost használó eszközökben már fixen benne van a serial, ha jól tudom. Legalább is én az Acer W700-ra egy sima msdn-es Win 8-at raktam fel, mert a recovery-ből nem lehetett megoldani a Win7/Win8 dualboot-ot. Nem kért semmiféle serialt, vagy aktiválást, még azt is eltalálta, hogy sima Win 8 és nem pro.
-
garambe
tag
-
garambe
tag
Nálam mondjuk ez a "karbon" fóliázás egy ilyen gépen kb a vicc kategória. Karbon akkor szép ha az az anyaga nem a "festése".
http://www.incipio.com/cases/tablet-cases/microsoft-surface-cases-sleeves/microsoft-surface-pro-cases-pro-pro-2/feather-case-for-microsoft-surface-pro-pro-2.html
Én ilyet használok. Selymes tapintású, nem csúszik és teljes védelmet nyújt.
-
-
danilla
őstag
Nem csináltam meg az "optimalizáló" lépéseket (gondolom a defender kilövésére gondolsz, stb). De úgy vélem nem is volt rá szükségem, és félre ne értsd, nem azért írom, hogy gyorsabb a vivotab, mert lassú volt a surface. Nekem a surface sebessége untig elég volt.
A kickstand meg hiányzoni fog
pzstm: 1st gen Surface volt, igen.
-
garambe
tag
Szia!
Minden frissítést telepítettem és még így is 4-4 és fél órát bírja. Ha csak netezek, olvasok akkor 4 és fél és picivel fölötte. Filmnél 3, 3 és fél órát bír kb. Úgy még nem használtam h repülő mód és csak pdf olvasás vagy word szerkesztés, elvileg úgy akár 6-7 órát is kibír, legalábbis pár teszt szerint.
-
pzstm
titán
Az összes sántít, mindegyikbe ott kötnek bele, ahol nem kéne, az iPad-nél a felbontáson rugóznak, mikor már a "retina" is több, mint kéne, a Kindle-lel lehet ugyan internetezni, de nem is full featured tablet-ként vásárolják az emberek, a Surface-nél meg valóban röhejes, hogy ráaggatták a létező összes amúgy opcionális kiegészítőt, aztán beszólnak rá. S/ar az egész, de hát Samsung...
jah és a multitaskingot tableten úgy mutatják be mintha most látnánk először...
-
Zolexx
aktív tag
Tudom, legfőképpen internet, azon belül is az online filmek érdekelnének, hogy lejátssza e őket vagy se.
Vagyis hogy a böngésző asztali verzió, vagy ilyen mobilos. Mert ha utóbbi akkor arra ott a telefon is akár.
Látom elég normálisan támogatja a külső perifériákat, telefont (android) ha rádugnám észlelné mint tárhely legalább? -
pzstm
titán
jó hát nyilván van benne sok idióta rész. anandtech konklúzió is elég vegyes. Én azokra a részekre figyeltem ami érdekelt, a többi hidegen hagy
Szerintem némelyik tesztelő abszolút nem jól használja a Surface2-t, s épp ezért nem is elég jó a teszt sem, vagy túl sok negatívumot sugall.
Nah de majd a betateam teszt
-
pzstm
titán
pontosan. Ezért mosolygok sokszor jókat azokon akik már temetik/eltemették az RT-t. Lövésük sincs miről beszélnek.
Egy hardverapro-s kommentet idéznék:
"Nagyon jó gép, én most cseréltem le rá az iPad-ot, és nem bántam meg. Simán kezeli alapból a windows hálózatot, van rá torrent, mkv, flac player, és a 8.1-es win-el fantasztikus lett. Külső HDD-t simán lehet rákötni, és nyomtatni, szkennelni stb.
Ennyiért meg ajándék!" -
kerlac
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest