- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
-
pzstm
titán
külseje nedves ronggyal törölhető nyugodtan (belseje is óvatosan nem a billentyűknél)
Nekem lassan egy éves és semmi baja nincs. Atom átlagusernek való egyértelműen, bár majd most láthatunk teszteket már hét végefelé szerintem. New Yorkba pár órával ezelőtt megérkeztek a review unitok.
Pro 4-ben meg majd elválik mi lesz, ujjlenyomat és retina-szkennerre egy kisebb összegben fogadnék
(az új windows login megoldások miatt) (bár ujjlenyomat nem hoz lázba, 8 éves laptopomon is volt, ettől csak iSheepek tudnak elájulni
; sőt arcazonosítás alapján login is volt ugyanezen laptopomban, szóval....)
-
Dave™
nagyúr
Kérdés milyen CPU lesz benne, a Pro 3-mal még mindig a fogyasztás és a melegedés az egyedüli probléma az árán kívül. Ha lenne pl. Core M opció, az gyengébb lenne ugyan némileg, de a fentieket javítaná. Amúgy összességében szerintem remek eszköz a 3-as, szerintem belevághatsz ha megvan rá a kereted, a 4 még odébb van és utána is idő, míg az EU-ban is kapható lesz.
Szerk: egy Pro 1-et használok nagy megelégedéssel lassan egy éve, a családban van egy 3-as, szerintem mindkettő remek darab, és a kettőt egymás mellé téve sem kell szégyenkeznie az egyesnek, valószínűleg működni fog az analógia a 3-4 viszonylatában is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Steam Deck
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest