- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
-
pzstm
titán
külseje nedves ronggyal törölhető nyugodtan (belseje is óvatosan nem a billentyűknél)
Nekem lassan egy éves és semmi baja nincs. Atom átlagusernek való egyértelműen, bár majd most láthatunk teszteket már hét végefelé szerintem. New Yorkba pár órával ezelőtt megérkeztek a review unitok.
Pro 4-ben meg majd elválik mi lesz, ujjlenyomat és retina-szkennerre egy kisebb összegben fogadnék
(az új windows login megoldások miatt) (bár ujjlenyomat nem hoz lázba, 8 éves laptopomon is volt, ettől csak iSheepek tudnak elájulni
; sőt arcazonosítás alapján login is volt ugyanezen laptopomban, szóval....)
-
Dave™
nagyúr
Kérdés milyen CPU lesz benne, a Pro 3-mal még mindig a fogyasztás és a melegedés az egyedüli probléma az árán kívül. Ha lenne pl. Core M opció, az gyengébb lenne ugyan némileg, de a fentieket javítaná. Amúgy összességében szerintem remek eszköz a 3-as, szerintem belevághatsz ha megvan rá a kereted, a 4 még odébb van és utána is idő, míg az EU-ban is kapható lesz.
Szerk: egy Pro 1-et használok nagy megelégedéssel lassan egy éve, a családban van egy 3-as, szerintem mindkettő remek darab, és a kettőt egymás mellé téve sem kell szégyenkeznie az egyesnek, valószínűleg működni fog az analógia a 3-4 viszonylatában is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- OLED TV topic
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Nintendo Switch
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest