Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Mit értesz alaproginak? Szerintem a 64 giga elég lehet amúgy. Nekem egy belakott 8.1 - igaz nincs megszemetelve - 64 gigán most olyan 16-17 giga szabad hellyel vígan elvan.
Mivel a média és egyéb tartalmat, memóriakártyán és külső vinyón tartom, szóval nem is nagyon fog csökkenni ez a terület számottevően.Persze, ha teheted akkor inkább vegyél 128-ast.
-
Blyan
félisten
ahogy olvasom a csodaszered nem hat mindenkinél, ergo vagy igazad van vagy nem.
Ha erős HW-t akarnék, akkor meg pro 3 lenne a befutó. Legalább nem kelltrükközniimádkozni.
Én a melóhelyemre töltő nélkül járok, és még a fényerővel sem kell szórakoznom.
(aláírom, nincs is szükségem i5-ös procira a melómhoz)Na mindegy, értem én, hogy nagy a szerelem, most hogy lőttél egy használt Pro-t, de azért a szemellenzőt vegyük már le.
Jó pro 1, ahogy az utána következők is, de az utódlásban látszik, hogy erősen első próbálkozás volt -
Blyan
félisten
Na, valaki? [link]
-
Blyan
félisten
Itthon, kétes forrásból már 360-ért megvehető a 128-as i5-ös.
[link]
-
Blyan
félisten
A Pronak van vezetékes (usb) billentyűzet támogatása? Gondolom igen...
-
Blyan
félisten
Szvsz jó ajánlat, ha valakinek éppen ez kell... [link]
-
Blyan
félisten
Üdv urak! Van már értelme az RT használatnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Opel topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest