- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Android dual SIM okostelefonok
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
Ami a kit obikat illeti, én meg vagyok elégedve a 12-32-vel, de nincs összehasonlítási alapom az Olympus 14-42-vel. Ami az átfogást illeti, a 14, de sokszor a 12 sem elég széles nekem, ebből a szempontból jobb hogy 12-nél kezdődik, a 32 ritkábban kevés így is, mint mikor a 12 nem elég széles. Viszont ami nekem anno deal breaker volt, mikor egy GX800 + 12-32 meg egy Olympus E-PL8 +12-32 (vagy E-PL7, már nem emlékszek) között, az pont az elektronikus zoom volt. Mivel nem videózok, ezért számomra ez egyértelmű hátrány, ilyen formában ez kombinálja a kompakt gépek és a cserélhető objektíves gépek hátrányait. Ugyanis kompakt gépeknél ott van cserébe előnyként hogy visszahúzódik a vázba, itt viszont csak a hátrányok vannak, hogy nem közvetlenül mozgatod mechanikusan a zoomot, ami legalábbis nekem kevésbé volt kényelmes, emellett pedig sokkal több hibalehetőséget rejt, az utolsó kompakt gépemnek konkrétan a zommja ment tönkre, ami ha mechanikus lett volna, még lehetett volna használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen routert?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam topic
- LEGO klub
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest