Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Warton
üzenetére
Nem keserítettél el, jó a kép amit csatoltál köszi. Ilyen Pringles-es dobozból én is csináltam fényterelőt, de nálam nem vállt be, bár tény, hogy én a végére nem tettem ennyi diffúzort és a vaku a saruban volt a gép tetején, de nálam nagyon kemény fényt és becsillanást okoz, még közel 50cm-es tárgytávolságon is. Az az igazság, hogy mióta m43-on vagyok, nem vakuzok makró fényképezéskor, mivel nem tudom a világítást megfelelően megoldani, holott Nikonon nem volt gondom. A tippem az, hogy túl közel van a fej a témához, így nem tud a fény rendesen terülni.
Balinov: jó bizony. Amúgy én a 60-as makróval és most a 40-150-el is (még közgyűrűzve is) csak természetese fénnyel dolgozom kézből, a fenti okok miatt nem alkalmazok mesterséges fényt. Ennek van egy olyan következménye, hogy egyfelől nem lehet mindent lefényképezni, másfelől sokkal jobb hangulata van a természetes fénynek, mint a villantottnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest