Hirdetés
- Lyukasztják a Galaxy A27 kijelzőjét is
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Én arra gondoltam, hogy a legnagyobb kockázat az, hogy ha az Oly (vagy ami a neve lesz a részlegnek) leáll a gyártással, majd annyira visszaesik a rendszer, hogy végül a Pana is, akkor ugyan elvileg szabadon használhatom a meglévő cuccaimat akár még 10 évig is, viszont ha csak egy vázam van, és az tönkremegy, nem javítható, nem tudom használni az obijaimat. Persze használt piacon vehetek más vázat, de ez nem mindenkinek megoldás, tekintve, hogy idővel másnak is tönkremehet, egyre kevésbé érdemes majd a rendszerrel foglalkozni.
Persze mivel nyitott rendszer, ezért bárki gyárthat vázat, csak éppen nem sokról tudok, és az olyan mellékes gyártók, mint pl. a Xiaomi (Yi), nem biztos, hogy foglalkoznának egy halott rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lyukasztják a Galaxy A27 kijelzőjét is
- E-roller topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- sziku69: Szólánc.
- Proxmox VE
- Apple MacBook
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest