- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Ez a Samsung volt Európa kedvenc telefonja tavaly
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
Épp ma vettem délben zsír új M.Zuiko 9-18-t 99.990 Ft-ért a Mammut MM-ben. Gondoltam hazajövök írni a nagy fogásról, de akkor ez nem volt akkora fogás.
Panaszkodni mondjuk nem fogok, mert újonnan vettem 52.000 Ft-ért 25/1.8-t, 66.000 Ft-ért 17/1.8-t, 120-ért a 60-as macrot és most 100-ért a 9-18-at. Akárhogy is, ez egy jó szett, kár, hogy most lett teljes. Garancia gondolom továbbra is van, mert MM vásárlások, reménykedem, hogy a váz sem romlik el és évekig el leszek ezzel.
Azt lehet tudni, hogy az új tulaj mérnökökkel együtt veszi át a részleget? Mert ha igen, akkor még lehet jól is jártunk, mivel kap a részleg nagyobb pénz forrást és dolgozhat tovább. Az új gyár létrehozása is biztos úgy zajlott, hogy a háttérben már meg volt a vevő és az ő kérésükre. Azt elképzelni se tudom, hogy ekkora beruházás úgy menjen végbe, hogy bizonytalan a jövője a gyárnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 1 év GARANCIÁVAL - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest