- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_
üzenetére
illetve aginor-nak is:
Teljesen igazatok van abban amit mondotok, de a jelenlegi információk alapján, ha terveztetek volna fél - 1m közötti összeget fotós felszerelésbe tenni (hobbi célokra), akkor most nyugodt szívvel gondolkoznátok m43-ban? Mert én nem. Amellett se az EM-1 II-t, se a GX9-et nem venném meg a mai infók nélkül se ma már, ha legalább 5-6 évben gondolkodok. 4 éves a jelenlegi gépem, nem cserélem le egy másik 4 éves technikára, amikor jelen van az új. Pláne, amennyiért az EM-1 II-t adják jelenleg, szerintem az irreális. Az általad leírt 3 vázból az EM-5 III érdekelt komolyabban. De nem szeretnék most egy olyan gépet megvenni 400+ ezerért, amire 5 év múlva azt mondom, hogy de jó, eltehetem a gyártó utolsó csúcs középkategóriás gépét. Objektívet is szerettem volna (sőt, elsősorban azt szerettem volna, a váz csak másodlagos tervként szerepelt), a makrót és egy nagyobb telét vettem volna (a 300/4 csak szembejött, igazából a 100-400 leica volt amit kinéztem). Ezeknek a terveknek most szinte biztos, hogy annyi, nem teszek bele 8-900e Ft-ot objektívbe egy olyan rendszerbe, ami mindkét fő gyártója részéről most már legalábbis kérdéses.
Érzelmi alapon nagyon sajnálom őket, de racionális döntést kell hozni. Jelenleg ha nem is a platform elhagyása, de a nem-bevásárlás tűnik racionálisnak. Ha ez megfordul, boldogan bővítem tovább, de jelenleg bizonytalan vagyok.Igazad van abban teljesen, hogy nem kell sehova sietnem és vásárolni. Remélem, ezt tudom is tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest