Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Egy kis technikai segítséget szeretnék, hogy hogy ne dobjak ki feleslegesen pénzt ki az ablakon.
Oly EM-10II-höz szeretnék obit venni. Van eddig egy Oly 14-42 kit, egy Oly 40-150 kit és egy Oly 17 mm. Emellé szeretnék venni egy Pana/Oly 25 mm-t. Ez eddig rendben van. Viszont szükségem van egy jó minőségű zoomra is és talán lesz rá keretem. Az Oly 12-45 4.0-át néztem ki, illetve az Oly 14-150 4-5.6-ot. Tudom nem ugyan az a kategória sem átfogásban, sem minőségi rangsorban. De megéri mondjuk a pro objektív és lesz egy minőségi alapzoomom, vagy a 25-ös mellett felesleges és jobb lenne egy nagyobb átfogású nem pro zoom? A téma az minden, város, természet stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 - népalma
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Plazma TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Oly EM-10II-höz szeretnék obit venni. Van eddig egy Oly 14-42 kit, egy Oly 40-150 kit és egy Oly 17 mm. Emellé szeretnék venni egy Pana/Oly 25 mm-t. Ez eddig rendben van. Viszont szükségem van egy jó minőségű zoomra is és talán lesz rá keretem. Az Oly 12-45 4.0-át néztem ki, illetve az Oly 14-150 4-5.6-ot. Tudom nem ugyan az a kategória sem átfogásban, sem minőségi rangsorban. De megéri mondjuk a pro objektív és lesz egy minőségi alapzoomom, vagy a 25-ös mellett felesleges és jobb lenne egy nagyobb átfogású nem pro zoom? A téma az minden, város, természet stb.