Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Egy kis technikai segítséget szeretnék, hogy hogy ne dobjak ki feleslegesen pénzt ki az ablakon.
Oly EM-10II-höz szeretnék obit venni. Van eddig egy Oly 14-42 kit, egy Oly 40-150 kit és egy Oly 17 mm. Emellé szeretnék venni egy Pana/Oly 25 mm-t. Ez eddig rendben van. Viszont szükségem van egy jó minőségű zoomra is és talán lesz rá keretem. Az Oly 12-45 4.0-át néztem ki, illetve az Oly 14-150 4-5.6-ot. Tudom nem ugyan az a kategória sem átfogásban, sem minőségi rangsorban. De megéri mondjuk a pro objektív és lesz egy minőségi alapzoomom, vagy a 25-ös mellett felesleges és jobb lenne egy nagyobb átfogású nem pro zoom? A téma az minden, város, természet stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Macska topik
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Kiváló DJI Osmo Action 4 akciókamera + tartozékok! 4K UHD HDR
- Kamera objektív szűrők - UV, Polár, ND - 49, 55, 67, 72, 77, 82 mm
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM teleobjektív
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Oly EM-10II-höz szeretnék obit venni. Van eddig egy Oly 14-42 kit, egy Oly 40-150 kit és egy Oly 17 mm. Emellé szeretnék venni egy Pana/Oly 25 mm-t. Ez eddig rendben van. Viszont szükségem van egy jó minőségű zoomra is és talán lesz rá keretem. Az Oly 12-45 4.0-át néztem ki, illetve az Oly 14-150 4-5.6-ot. Tudom nem ugyan az a kategória sem átfogásban, sem minőségi rangsorban. De megéri mondjuk a pro objektív és lesz egy minőségi alapzoomom, vagy a 25-ös mellett felesleges és jobb lenne egy nagyobb átfogású nem pro zoom? A téma az minden, város, természet stb.