Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurgoi
aktív tag
válasz
topikk
üzenetére
Elolvastam a hozzászólásokat, megnéztem a mintafotókat és nekem az jön le, hogy ez a rendszer nem a sport és madárfotósoknak lett kitalálva.
A te mintafotóidon is hiányolom azt az élességet, amit egy tükrös gép minden erőlködés nélkül kirajzol.
Ne sértődj meg, nem veled van bajom és még csak a fotóba sem lehet nagyon belekötni, de olyan érzésem van mint az alkoholmentes sörrel.
De nyilván ez a rendszer(is) a kompromisszumokról szól.
Gondolkoztam azon is, hogy nem a gépet, hanem az Oly 75-300-at cserélem le egy Pana Laica 100-400-ra, de nem vagyok benne biztos, hogy számomra annyival többet nyújtana, mint amennyivel több az ára.
Egy szó mint száz: ebben a kategóriában szerintem még mindig toronymagasan a tükrös a győztes.
De arra meg nincs már pénzem, hogy a MILC mellett egy tükrös rendszert is fenntartsak :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest