Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • panoly

    tag

    válasz vond #90178 üzenetére

    Köszönöm mindenkinek a tanácsokat.

    1. A 20-as sajnos beltérre nekem nagyon kell (1.7), és oda be is jött eddig. Teljesen jogos, amit írtatok, ha átgondolom a 12-32 és a 20-ast használtam igazából csak, a 45-150-et az nd és cpl miatt, mert egyelőre nem érkezett meg a step-down ringsorom,de következő alkalommal már az sem lesz gond.
    Átértékeltem ezt a nyaralásfotó témát, és a két pancake-t fogom csak vinni, az így már kényelmes szintet megüti. Egy övtáskát is beszerzek.

    Új obi helyett inkább majd gimbalra gyűjtök.

    2. Videózni és fotózni is mindenképp szerettem volna és szeretnék is a jövőben, de a Custom mode tipp volt, amit kerestem, elengedem valamelyik cinelike profilt, és akkor ki is fog gyorsan jönni a képlet a gyors váltásra (csak tényleg nem tudtam, hogy az still módban is működik).

    3. Első nap után valóban már csak kisállvánnyal toltam (esti fotózás miatt, hosszú záridővel is), de ehelyett is beszerzek egy gorillapodot. A nagyállványt hamar elengedtem, csak egy szenvedés a tömegben.

    +1: tényleg marha sokat számít a kis milc pancake-el, zsebbe befért. DSLR-el felkötöttem volna magam, így is nyüglődtem a hülye kiegészítőim miatt.

Új hozzászólás Aktív témák