Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terapeuta
őstag
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Ő is írta, hogy támaszkodnia kell...
De én pl. nem tudom normálisan tartani, ha nem látom a keresőben a képet. Ez kedvfüggően 2 mp. fölött már gond....szóval ezt a 15 másodpercet nem is tudom értelmezni.Ahogy a szövegéből árnyaltan az jött le belőle nekem, hogy RW is inkább marad az E-M1 Mark II-nál, merthogy neki sem kellenek feltétlenül az EM1X ficsörök. Talán tudatos, és ez a gép valóban egy szűk rétegigényt elégít ki....
Azt kiemeli maga RW, hogy a szenzor ugyanaz, a képfeldolgozó ugyanaz...így leírva ez tényleg lehangoló...
Az AFC fókuszára azért kíváncsi leszek...ez a téma mindig felzaklat egy játszóházi gyerekzsúr után
...és RW ezt a témát akkurátusan nem is részletezte (nem tudom, miből tartott volna megállni egy hinta előtt)..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- Router gondok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Plazma TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
...és RW ezt a témát akkurátusan nem is részletezte (nem tudom, miből tartott volna megállni egy hinta előtt)..