- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- iPhone topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Valahol titkon számítottam rá (sok jel utalt rá), de mégis beleéltem magam. Kár volt.

(#89313) Mercutio_: Ja, és akkor majd a következő, meg az azutáni, meg az azutáni rendelésnél is eljátszák majd ezt? Vagy kitalálnak
egyöt hasonlóan szuper indokot arra, hogy bő egy hét után töröljék a rendelésemet? Mikor elvileg pont ennyit írnak szállításra. És a vásárlás óta egy darab tájékoztatást nem kaptunk. Plusz még odaírják lehetséges indoknak, hogy nem válaszoltam az email-jeikre. Pofám leszakad.
Én elhiszem, hogy sok cuccuk van, meg jó áron, meg minden. De nekem nincs türelmem, meg pénzem hetekig várni arra, hogy most akkor megkapom a rendelésem, vagy nem. Közben meg a pénz hiányzik a számlámról. Azt, persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Sorozatok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- RAM topik
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest