Hirdetés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Így van, mókolni valamennyire lehet, de természetesen nem ugyanaz. De én örülök neki, hogy egyáltalán van ez is.

Amúgy a sima "Custom" képprofil nekem nem volt elég, hogy nekem tetszően kilapítsam. Szerencsére a "Natural" már alapból egy kicsit természetesebb, kontraszttalanabb, és a színek is csöppet mások. Így inkább azt módosítottam a már írt -5 NR, és -5 Contrast értékekkel. Ez már közel olyan, mint a videós Cinelike-D profil, amit ugye csak manuális videó módban lehet használni. Viszont nekem szükségem van rá, hogy fotós módokban is ehhez hasonló videókat tudjak rögzíteni (pl. meccseken, amikor állandóan változik az aktuális helyzet, meg pörögni kell rendesen, és egyszerűen nincs időm állandóan átkapcsolgatni az A, S, M módokból M videóba, és azt beállítani a kívánt értékekre).
Aki még nem tette meg, G80-on (meg szerintem minden más Pana gépen is) a Cine-D-re is (meg kb. az összes képprofilra) mindenképp eressze rá a -5 zajszűrést. Nagyon sok részletet elő lehet vele hozni. Ez kvázi kötelező, ha a lehető legjobb képminőséget akarod kihozni a gépből.
Ha meg igazán "flat" videót akarunk, akkor a Cinelike-D-re is rá kell tolni a -5 kontrasztot, plusz igény esetén mínusz valamennyi szaturációt.
Ezeken kívül az élességgel is lehet játszani. Valamennyivel jobb eredmény érhető el, ha utólag végezzük el pl. Premiere Pro-ban, de én ennyi időt már általában nem tudok minden egyes videó file-ra szánni. Gondoltam rá, hogy erre is írok egy FFMPEG script-et, mint pl. az egygombos leméretezésre, de egyelőre ennyire még nem mélyültem el a dologban. Max. ha lesz valami nagyon fontos projekt, akkor visszahúzom a vázban, és inkább utómunkában lövöm be a megfelelő mértékre, de egyelőre az alap 0-s érték itt nekem nagyjából megfelel.
(#88985) INTELligent: Na, kb. ezekre jutottam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Android játékok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Yettel topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest