Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz Stauffenberg #89131 üzenetére

    "hétköznapi életüket dokumentáló embereknél meg azt látom, hogy kimondottan a kis MILC-eket preferálják."

    Én meg tök mást, hogy ők vesznek meg egy belépő Canon DSLR-t és ha már nagyon unják cipelni, akkor elmerül a szekrény mélyén és fotóz inkább az iPhone-nal.

    Az átlag nem naprakész, így érthető ha még a belépő DSLR-nél tartanak, és én ebben látom a kis milc vázakat gyártók piszok nagy hibáját :W már 2011-ben is azt kellett volna promózni, hogy "te is csak jó képeket akarsz, nem cipelni nagy/nehéz cuccokat? Akkor nesze, itt ez a kis műtyűr, amiben akkora a szenzor mint a DSLR-ben, de elfér a kabátzsebben!"
    És nem 1 Kevis Spacey reklámot tolni, hanem annyifélét, hogy ez follyon a csapból is.

    Nagyon túl van értékelve a kompakt MILC-ek rajongói részéről, hogy a nagy többség (nem mindenki, de a nagy többség) számára mennyire fontos a kompaktság.
    Utalnék az előzőre: Sok vásárló nem is tudja, hogy van kompakt méretű alternatíva. A másik, hogy a kompaktság - kellő modularitással - nem zárja a ki a jó fogást, súlyelosztást, stb.
    Harmadrészt a milc-eket eleve méretük/alakjuk miatt másként érdemes megfogni, erre pláne DSLR után át kell szokni, illetve a forgalmazóknak erre is hangsúlyt kellene (akár promóban) helyezni.

    Általában nem az, sőt még a Sony A7 sorozatra is sokan fújnak (még a tulajok közül is), hogy nem elég nagyok a vázak.
    Gondolom a nagy és nehéz obik tulajai ;]
    Jól megfogható =/= nagy méret. Megfelelő formájú markolat, elég hely az obi és a markolat között és kellő magasság kell leginkább, ezeket FF-nél jó tervezéssel nem lenne nehéz megugrani, kisebb milcnél pedig a cserélhető ujjtámasz és az opcionális markolatok lehetnek erre a megoldás.

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák