Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
A GX80 eleve kapható 12-60mm f3.5-5.6 kitben és tegnap rápróbáltam az enyémet öcsém GX80-asára. Optikailag durván orrnehéznek tűnik, de nem az, fele annyit sem nyom ez az objektív, mint a váz (ami a méretéhez képest amúgy viszonylag nehéz).
Szóval nem orrnehéz és kényelmesen alá lehet markolni az objektív és a váz találkozásánál (szóval kvázi bal kézzel tartod a felszerelést és a jobbal csak egyensúlyban tartod, én imádom ezt a fajta fogást). Öcsém meg is kérdezte mennyiért vehetne egy 12-60-ast az övéhez (12-32mm kitben vettte), mondtam neki azt eleve kitben kellett volna, külön azért viszonylag drága.
Mondjuk neki erre csak utazáshoz lenne szükség, arra meg kölcsönadom neki, amúgy a 12-32-es ideális neki városban, összecsukva igazi kabátzseb kompatibilis szett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest