Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz hibavissza #87318 üzenetére

    Ez a válasz, mármint hogy becsapom az ide tévedőket elvileg nekem jött. A poén az, hogy nekem pont előtte külön, jó hosszan válaszolt már, majd te is írtál neki, aztán ezt neked címezte, de később korrigálta magát, hogy mégis nekem címezte ezt. Elég zavaros.

    Én pedig elvileg azzal csaptam be, hogy találtam egy szerintem tök jó képet, amit g7-el lőttek, igaz egy drága objektívvel. Oda írtam és persze utólag is mondtam (mivel egyszer nem elég), hogy nem kell ennyire drága objektív hozzá, csak nem volt időm/kedvem nekem is tetszőt keresni amit pont g7-el lőttek és olcsóbb/kitobjektív volt a gépen. Egyszerűen azért tettem be, hogy amit kijelentett, hogy LEHETETLEN, az nem igaz. A Sonys képet pedig azért tettem be, hogy lássa, mennyire rossz az a kép, tehát OTT IS KELL utómunkázni. De ezt leírtam nem egyszer már, azóta is ezen pörög, hogy nem tisztességes összehasonlítani a kettőt, meg ilyesmi.

    Azt hittem ott lesz vége, amikor meglőtted a gx80 + kitobival azt a képet, gondoltam ennyi, láthatja hogy meg lehet azt csinálni, erre meg az a reakció, hogy lődd azt meg a g7-el is. :W Mert olyan hihetetlenül sokkal jobb a gx80, amibe ezeréves gx7 szenzorát tették? :D

    Annak idején ezért szoktam le az itteni fórumozgatásról, mert minden egyes micro4/3-os objektív bejelentésnél az ment, hogy bizony ez drága, ez szar, meg átszámoltam fulféémre a dof-ot, jajj de szar és hát kicsi a szenzor. Mintha kötelező lenne ez egy MFT-s fórumon, hogy hetente valakinek az alapokat el kell magyarázni, majd nem érti, csak nem érti és egy kis személyeskedés után pedig elmegy innen, majd jön a következő kb. hasonló problémával. Nagyon remélem, hogy Econ felvette már vele a kapcsolatot és a Sony fórumban megtanítja neki, hogyan kell kitobival Tejútazni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák