Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Nem csak portréra.. többnyire félalak, egészalak is játszik. Kültéren is, Várkert bazár, stb, csillió helyen. Persze nem vagyok bolond, hogy kivigyem vaku nélkül tűző Napfénybe, de amikor árnyékban van és nem foltos az arca a felette lévő falevelek között átjövő cucc miatt, az erős háttérfény miatt simán csavarok rá kézzel mondjuk +1-et.
Ja, lassú melóhoz ez ilyen. Barcelona sikátorait nem ismerem, de ha autóverseny vagy bikaviadal megy, valszeg nem lenne időm villogózni. Inkább aláexpóznék kicsit mindent, ugyanis ezek a Sony szenzorok többet tudnak RAW-ban alexpóból felfele korrigálni ("világosítani") mint kiégést megmenteni.

Szerk.: újra és újra olvasva Téged, hogy pontosan miről is beszélsz és mit akarsz átadni itt nekünk, nos, szerintem jól csinálod. Néha az alexpózás a színeket megeszi, felhúzod a Neked jóra mondjuk és .. hát a bőrszínnel nincs jó barátságban az E-M10 szenzora, azt biztosra tudom. "Szürkésebb" lesz a korrigált, felhúzott. (Egy ideig nem számottevően zajosabb, aztán az is megindul persze). Szóval jobb, ha nemfontos helyeken kiégeted, csak nem tudom, a barcelonai szűk sikátorokban van-e időd eldönteni, hogy mikor ég ki fontos rész és mikor ég ki kevésbé fontos rész.
Fránya egy hely ez a Barcelona, nem is megyek fotózni oda többet

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest