Hirdetés
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Értem
- mondjuk a fenntartott ívfény se biztos, h hosszútávon egészséges egy ilyen pici fénycsőnek. Nyáron, amikor ez inkább téma lesz, kipróbálom. 1/320-on ugyebár a fentebbi módszerrel fullos a villanás. Persze ha már a vázon a vaku, egyszerűbb HSS-be váltani, mint papírdarabkával szerencsétlenkedni + valószínűbb, hogy nem lesz elcseszve az expó.Nekem amúgy más miatt kell ez igazán, idővel lehet a gx80 is kap egy vízalatti házikót. A vízalatti vakuvezérlés pedig az ő esetében egy a vakusaruba ültetendő LED-es kütyüvel megy, főleg manuálban. Arra voltam kíváncsi, h manuál módban mennyit tud a rendszer, uis odalent is sokszor szükség van a gyors szinkronra, hogy jobban érvényesüljön a vakuk fénye.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Bialetti kézi kávéőrlő
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- mondjuk a fenntartott ívfény se biztos, h hosszútávon egészséges egy ilyen pici fénycsőnek. Nyáron, amikor ez inkább téma lesz, kipróbálom. 1/320-on ugyebár a fentebbi módszerrel fullos a villanás. Persze ha már a vázon a vaku, egyszerűbb HSS-be váltani, mint papírdarabkával szerencsétlenkedni + valószínűbb, hogy nem lesz elcseszve az expó.