Hirdetés
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Sziasztok, ismét itt vagyok.
Egy hét intenzív fotózás alatt sikerült kipróbálnom szinte minden témát, amit fotózni szeretnék. Ez alapján megállapíthatom, hogy a váz (olympus om-d e-m5 mark II) nagyon jó, nagyon szeretem, jó választás volt.
Azt is látom, hogy az olympus 25/1,8 és 45/1,8 nagyon jó obik. A pankace kitt obira viszont nincs szükségem.
Ami még hosszútávon jó lenne az a két fix alá és fölé is egy-egy obi.
Főlé az olx 60/2.8 Macro obira gondolnék, mert ez fölötte is van és most az erdőben lett volna egy két dolog amit szívesen lekaptam volna makró objektívvel. Itt amin még gondolkodok az a 75/1.8 csak hát akkor nem lesz makróképes obim, de lesz egy nagyobb telém és nagyobb fényerőm...
A szettem alsó tartományában nehezebben tudom eldönteni még, hogy mire is lenne szükségem. Eszembe jutott a Olympus 12-40 Pro obi. Ennek van nagylátó tartománya, fényerős és mindenesnek funkciója is lehet. Ami eszembe jutott még az az olympus 12/2 fix. Ha már a több is fix akkor ez szépen beleférne a sorba, van fényerő és olcsóbb is. Amit ajánlott Lassú Víz kolléga két objektívet, azok is érdekesen hangzanak. A 9-18-et sötétnek gondolom kicsit, de legalább jó az ára. Itt valószínű jobban hiányozna a fényerő, mint amit a 9mm nyújt, bár ez már tényleg nagylátó. Hát aztán ott a 7-14 igazán nagylátó, fényerős, biztos kitűnő pro obi, viszont az biztos ennyi pénzt nem szeretnék az obira költeni.Köszönöm mindenkinek az eddig is kapott nem kevés javaslatot, tanácsot, véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Epic Games
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- BMW topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest