- Yettel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
madgie
üzenetére
PDAF és visszatartott fejlesztések: teljesen egyetértek, nemrég én is leírtam ugyanezt.
Szerintem nem a lendületből fogytak ki, hanem az EM5 és EM1 sikere után túlságosan megnőtt az önbizalmuk, szerepet tévesztettek, és azt hitték, hátradőlhetnek és elkezdhetnek fejlesztések visszatartásával piacot szegmentálni.Silmatauki: ismerős érzés... "kedvencem" az a típus, aki, miután jól belőtted állvánnyal és fixszel a képet és szöget, beáll a téma elé, előveszi a mobilt, lefotózza mobillal, majd észreveszi, hogy jött fb valami más lóf..z üzenet, és 10 percre ott ragad a mobilját nyomkodva, kimozdíthatatlanul, és kitakarva a témát...
Azt hittem, hogy a sekrestyéssel vagy pappal lebeszélve olyan időpontban mentél oda, mielőtt nyit / miután zár / amikor a legkevesebb látogató szokott lenni. Ha a képeket is megmutatnád nekik, lehet, hogy sokan örömmel fogadnának
Ismerősömet engedték már így fel harangtornyba is.T72: "A fuji se a kamkordereiről híres, mégis nekifutnak a 4k-nak, ahogy a Nikon is tolja az új DL kompaktjaiban"
4k-t azért ne keverjük a videó-centrikus váz fogalmával.
Nippon: "Mekkora oltást kaptam én ezért a legutóbb...
"Biztos nem ezért kaptad

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ismerősömet engedték már így fel harangtornyba is.
"