- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Na kíváncsi vagyok, hogy ezt valaki utána tudja-e csinálni, és, hogy megy-e másik üzemmódban is, vagy csak B záridő esetén. Azért rövid záridőnél nem takarta le a kis vakut a csóka. Kis vaku, sőt felnyitott kis vaku nélkül nincs RC mód, márpedig a wifi vagy más rádiós megoldáshoz miért kellene?
.mf: Szlovákiába nem megyek egy darabig. Kolléga egy hónapon belül kétszer dobott el egy Jettát ott, és most te a motort. Jobb a békesség... Örülök, hogy jól vagy.
Lehetne osztani az észt az út- és látási viszonyoknak megfelelően megválasztott sebességről, de itt különösen igaz, hogy az vesse rá az első követ aki éjszaka nem hajtott még relatív gyorsan. Persze ahogy öregszem úgy szokok le róla. Múltkor a 31-esen sikerült alig 50-nel poroszkálni, és a mögöttem jövő gagyi xenonos nem fogta fel, hogy ha nem tart megfelelő követési távolságot és telibe világítja az utasteret hátulról, akkor bizony én nem látok ki a kocsiból, tehát lassan megyünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest