Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vASalo
tag
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Gondolom megtanulná, ha akarná, de nem érdekli. Ameddig egy telefon point-and-shoot módon jobb képet készít nem is fog ezzel foglalkozni.
Én nem használtam még automatán ezért nem tűnt fel, hogy az automata mód ennyire buta. Nem nagy gond ez, csak kíváncsi voltam, hátha lehet állítani.@MrChris: Igen, nagyon szűk. Nem is értem, hogy ezt így miért csinálta. A sport módot kipróbáljuk.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Feiyu Pocket 3
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest