Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    Sracok, sok anyazas, off kozepette lenne par kerdesem EM-5-el kapcsolatban.

    1. Milyen TTL-t (neadjisten +ban hozzaadotttal slave-ban elsutheto) 3rd party vakut ajanlotok, amit mar erdemes megvenni. D90-re volt YN468 MKII, az kiszolgalta az igenyeimet, kiveve persze a HSS-t

    2. Utangyartott akkubol van-e ajanlott gyarto/tipus (es kerulendo). HLD-6-ot heten,jovo heten hozom el, abba mindenkepp kell egy, de az ember akitol van a szerkezet azt mondta, amit o vett 3rd party akkut, ahoz kellett 3rd party tolto is, mert a gyari nem toltotte (szerintem csak rosszul valasztott, de nem vagyok benne biztos)

    3. Menu testreszabas. Ezt a cikket talaltam, meg nem ertem rajta vegig, de van par dolog, amit biztos meg fogok ebbol a sajaton is csinalni. Van-e valami meg, amit ez nem taglal, de erdemes meglepni?

    4. Focus peaking/Kyle Lime-os trukkot ertem,hogy hogyan kell, de mi is a lenyege? Valaki elmagyarazna konyhanyelven? En ugy ertem, hogy nem egy expoba rogziti, hanem ha beallitja az user, es tobb expot lo ugy, hogy mindig mashol van a fokusz es utomunka (pl. PS stack) folyaman lesz belole batari DOF-os kep. Tevedek?

    Koszi
    B

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák