Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• madgie

titán

válasz Dare2Live #6779 üzenetére

Mert a Nikon 50/1.8 összehasonlításod a Zuiko 45-tel (portéobjektívek) nem kognitív disszonancia? Vagy az, hogy neked a D7000 a nonpluszultra, más meg a kompromisszumot látja abban? Sportfotóra teljesen alkalmatlan a MILC, mi? Próbáltad valaha az AF Tracking-et vele? Esküvőre nem elég jó? Nevetséges... mi alapján? Több esküvőt végigcsináltam már DSLR-rel, mint MILC-cel, annyira emlékszem az egészből, hogy mindenről hármat kellett lőni, mert akkor talán volt egy olyan képed, ahol rendben van az élesség. Profi vakuzás? Már leírtam, a saját esküvőmön nyögvenyelős volt a híres Speedlight, Pocket Wizard-dal is. Szóval nincs mit hozzáfűzni a dologhoz, ami szerinted nem szubjektív vélemény, szerintem pont az. Szerintem fotóra pont jobb a kontraszt AF, pont elég objektív beállításom volt már a tükrösnél.

Már Parci leírta, hogy a fotózásban sincs olyan, hogy XY csak a jó, mindenkinek. Nem tudom, mit kell még mindig ugrálni... nincs elég jó rangod, hogy hozzászólásokat szülsz, vitákat generálsz?

Új hozzászólás Aktív témák