- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
Szűk nekem ez a 19-es sigma. :/ Nagyon sok árnyékról lemaradtam, mert nem tudtam elég magasra nyújtózkodni. EM10 meg fasza, szeretem, de a kereső, illetve a bökős kijelző sokszor megkavar.
Több funkció, többet varjálok, többet is hibázok. Plusz a kereső olykor ellustít. Azon kapom magam, hogy nem keresem a legjobb szöget, nem guggolok, ugrálok, hajolgatok, egyszerűen az arcomhoz emelem a gépet azt kész. Képek meg egyre egyhangúbbak...Itt van például amit útóljára felraktam. Össze vissza szerencsétlenkedtem. Először a keresővel, aztán a kijelzővel, el is mászott a fókusz, rekeszt is úgy felejtettem, az árnyékát is lefejeztem (levágtam végül), majdnem le is maradtam róla... Szoknom kell még a berendezést.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Több funkció, többet varjálok, többet is hibázok. Plusz a kereső olykor ellustít. Azon kapom magam, hogy nem keresem a legjobb szöget, nem guggolok, ugrálok, hajolgatok, egyszerűen az arcomhoz emelem a gépet azt kész. Képek meg egyre egyhangúbbak...