Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Mobil flották
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
Indiára fókuszáltak ez kétségtelen. Ott is szerelik össze a zömét. Bevetettek mondhatni mindent. Ha bejön akkor talán megmaradnak. De tényleg a kérdés, hogy a kb 1,6%-ra nőtt tavalyi ottani eladási szám ami kb 3-4M környéke lehet, és a 10K(!) -ra bővített - nem kizárólagos - bolthálózatuk mit hoz majd még az idénre nézve...
London után most nyílik az első ottani Flagship Store is amúgy. [link]
Ismétlem én drukkolok nekik. Meglátjuk. -
Jó amúgy én se,csak sok teló volt a kezemben ,meg lesz is. Így van összehasonlítási alap
amúgy szeretem a Oneplus márkát,mert minden másban nagyon ott van 
Nothing is volt meg a CMF is. Jól optimalizált cuccok voltak csak kéne valami plusz a mostaniba hogy ne szűrküljenek bele a mezőnybe
-
Ryoo
senior tag
válasz
kbyte1024
üzenetére
Tény, a tároló fiaskó jelen van, de ez is egy olyan dolog, hogy téged érdekel és engem, mást nem nagyon. CMF mellet a lite-nak egyáltalán nincs létjogosultsága. Nincs ennek a kategóriának jelenleg lehetősége, hogy olyat alkosson, ami felkelti a figyelmet, kizárólag a külső. Poco a reklámjaival nem játszik.
-
Azért remélem, hogy azt a szép kék árnyalatot megtartják.
-
cs.zs.
veterán
Abban egyetértek, hogy egy 200m db-os piacon 1-2% is jelentős tétel, abból egy relatív kis cég simán megél (az egyéb piacokkal együtt).
Azt nem tudjuk, hogy Carl Pei hány eladott db eszköznél mondja azt, hogy
na ez egy jó év volt.
Európában él ~750 m ember, ebből EU ~450 m fő.
Ez sem kis piac.
Kína,
Ázsia egyéb,
szóval vannak lehetőségek.
-
fuzaco
tag
India a második legnagyobb piac mobil téren (Kína után), úgyhogy lehet még úgy is sikeresek ha akár 1%-on is vannak. Valami 200 millió mobilt vesznek évente Indiában, van több olyan márka ami csak ott van, és az ismert mobilgyártók is sok India exkluzív modellt adnak ki.
Nothing most fog nyitni ott boltot is, biztos nem csinálnák ha úgy látnák hogy nincs értelme.
-
Oldfoksz
aktív tag
Bookta vagyon.

Nagy.
Indiára (ott is gyártattak sok? telót) fókuszáltak ,és 2025-ben ez volt a helyzet ott:Vivo – ~16.5 % (vezető márka)
Xiaomi – ~13.5 %
Samsung – ~12.9 %
Realme – ~12.6 %
OPPO – ~11.5 %
Apple – ~6.7 %
Motorola – ~6.2 %
Poco – ~5.7 %
OnePlus – ~4.4 %
iQOO – ~2.7 % �
Jagranjosh.comMennek a levesbe .
-
judas13
veterán
Nem tudom de kíváncsi leszek, hogy meddig húzzák még.
-
Kawauso
aktív tag
A 2-es széria szerintem nagyon jó volt.
A 3-asnál már jött náluk is a 8MP-es ultraszéles az "a"-szériánál, a sima meg a sok felhajtás ellenére nem volt flagship, a kezdeti árát hagyjuk is. De valószínűleg a dizájn haragította fel leginkább a népet.
A 4-es fingreszelésnek tűnik első olvasatra. Legalább a Pro-nál tennének bele valami jóval erősebb procit ha már felár biztosan várható. De remélhetőleg a 8MP-es kamera nem tér vissza. -
fuzaco
tag
A Phone 3 fogadtatása biztos be tett nekik, de azért még vissza lehet innen jönni. De azzal a telefonnal nem tudom mit gondoltak, nagyon túl is volt árazva és ráadásul a legtöbbek szerint még ronda is volt.
De ha a 4a is bukik, akkor nem tudom milyen jövője van a cégnek.
-
Hát.....elmúlni látszik a kezdeti lendület
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- BestBuy topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amúgy szeretem a Oneplus márkát,mert minden másban nagyon ott van