Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
pár hónapja még a topiklakók 90%-a panasonic-os volt, annak a nagyja meg valamilyen G-t nyúzott, most meg már szinte szégyen egy pana, és folyton megkapom, hogy a jó ár érték arányú g3 helyett jobban tettem volna, ha a nemlétező pénzemből vettem volna egy om-d-t vagy egy fujit 56-ossal, még akkor is, ha elégedett vagyok a panával is
én nem vagyok geek meg pénzember sem srácok, csak egyszerűen fotózni akarok... és fogalmam sincs milyenek az amd cuccok, de ha olcsóbban hoznak hasonló teljesítményt ide vele 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én nem vagyok geek meg pénzember sem srácok, csak egyszerűen fotózni akarok... és fogalmam sincs milyenek az amd cuccok, de ha olcsóbban hoznak hasonló teljesítményt ide vele