- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
"hát a napellenzője tényleg elmehet a jó q anyjába.... "
kicsit megvédem, tudva hogy ebben biztosan kisebbségi véleményen vagyok. Egészen most a 12-40 érkeztéig ez volt nálam az éjjel-nappal, bármikor bevethető mindenes, látószög, fényerő, képminőség végett, szóval gyakran csak ezt vittem magammal, és napellenzővel épp olyan hosszú hogy a G5-re rakva pont kitöltötte a kis oldaltáskámat. Obisapkával nem is kellett szórakozni, táskába ki-be rakosgatásnál a frontlencse tökéletesen védett volt. Valamint pont baromi kényelmesen tudtam fotózásnál bal kézzel ráfogni és két kézzel stabilan tartani a gépet. Azt is elfogadom hogy sokakat zavar hogy a design oltárán (nekem legalábbis bejön mint forma) feláldozták hogy visszafordítva rá lehessen csúsztatni az objektívre, szerencsémre ezt a visszafordítást amúgy sem kedvelem. Szóval én azon kisebbséghez tartozom akik nincsenek kiakadva a Panára ezért a döntésért

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest